Gilean Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Beyler ben stress testteyim..bugün yeni patchi nidrdim..blizzard uploader çalıştı ve bi 1 dakka soora fln paso hata verio ve patchi yapamıo delircem.. hata: InterfaceGlueXMLGlueLocalization.lua bu dosyayı patchleyemio veya bulamıo ne olcak bu iş ya[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 2.5gb derim bol sanslar[signature][hline]Nick:........Smanchi Norton|Marj Kratox Profession:Master Combat-Medic - Master Pistoleer | Master Weaponsmith - Master Smuggler PA:...........[RIP] City:.........Hilâl Server:.....Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ne o 2.5gb?[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 o sorunu cogu sadece exe cekicelr yasio tum dosyayi cekmek lazim mis o da 2.5 gb o yuzden bol sans diliorum[signature][hline]Nick:........Smanchi Norton|Marj Kratox Profession:Master Combat-Medic - Master Pistoleer | Master Weaponsmith - Master Smuggler PA:...........[RIP] City:.........Hilâl Server:.....Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 *akşam akşam delirir ilk gördüğü şeyi yere fırlatır*[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bu fileplanetdakimi 2.5gb?[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 heeee aynen o fileplanettaki[signature][hline]Nick:........Smanchi Norton|Marj Kratox Profession:Master Combat-Medic - Master Pistoleer | Master Weaponsmith - Master Smuggler PA:...........[RIP] City:.........Hilâl Server:.....Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 aynı sorun bendede var deren yarın alırız cd yi sorun değil.[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 nerden alionuz cd yi? ankara da var mi ben de alam yaw 10 milyon veririm ehhehehe ama bana getirirseniz. Çalışıom butun gun! [email protected] 438 13 13 icq[signature][hline]Nick:........Smanchi Norton|Marj Kratox Profession:Master Combat-Medic - Master Pistoleer | Master Weaponsmith - Master Smuggler PA:...........[RIP] City:.........Hilâl Server:.....Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 aynı sorun bendede var fakat ben exe yi falan kopyalamadım direk open çektim artık yeniden çekicez 2.5 gb nasıl yapıcaksak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar