Gilean Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Beyler ben stress testteyim..bugün yeni patchi nidrdim..blizzard uploader çalıştı ve bi 1 dakka soora fln paso hata verio ve patchi yapamıo delircem.. hata: InterfaceGlueXMLGlueLocalization.lua bu dosyayı patchleyemio veya bulamıo ne olcak bu iş ya[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 2.5gb derim bol sanslar[signature][hline]Nick:........Smanchi Norton|Marj Kratox Profession:Master Combat-Medic - Master Pistoleer | Master Weaponsmith - Master Smuggler PA:...........[RIP] City:.........Hilâl Server:.....Eclipse
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ne o 2.5gb?[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 o sorunu cogu sadece exe cekicelr yasio tum dosyayi cekmek lazim mis o da 2.5 gb o yuzden bol sans diliorum[signature][hline]Nick:........Smanchi Norton|Marj Kratox Profession:Master Combat-Medic - Master Pistoleer | Master Weaponsmith - Master Smuggler PA:...........[RIP] City:.........Hilâl Server:.....Eclipse
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 *akşam akşam delirir ilk gördüğü şeyi yere fırlatır*[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bu fileplanetdakimi 2.5gb?[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR]
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 heeee aynen o fileplanettaki[signature][hline]Nick:........Smanchi Norton|Marj Kratox Profession:Master Combat-Medic - Master Pistoleer | Master Weaponsmith - Master Smuggler PA:...........[RIP] City:.........Hilâl Server:.....Eclipse
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 aynı sorun bendede var deren yarın alırız cd yi sorun değil.[signature][hline]homo homini lupus
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 nerden alionuz cd yi? ankara da var mi ben de alam yaw 10 milyon veririm ehhehehe ama bana getirirseniz. Çalışıom butun gun! [email protected] 438 13 13 icq[signature][hline]Nick:........Smanchi Norton|Marj Kratox Profession:Master Combat-Medic - Master Pistoleer | Master Weaponsmith - Master Smuggler PA:...........[RIP] City:.........Hilâl Server:.....Eclipse
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 aynı sorun bendede var fakat ben exe yi falan kopyalamadım direk open çektim artık yeniden çekicez 2.5 gb nasıl yapıcaksak artık
Öne çıkan mesajlar