Spartan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Birkaç gün önce adsl başvurusunda bulundum. Kablodan adsl e geçiş yapıyorum. zoom x4 aldım. başvuruda bulunduğum gün sistem çöktü her zamanki gibi ve sisteme giremediler bilgileri.cuma gittim.pazartesi acicaz dediler. yarın acılacak bakalım.. neyse sorum şu olacak. zoom x4 ün ayarları var web console dan yapılan. Bunları bağlantı geldikten sonra mı yapmam gerekiyor önce mi? yani link ışığı yanıp sönerken bağlantı yok tamam. Ayarları yapmazsam, bağlantı gelse de yine yanıp söner mi yoksa devamlı yanar mı? Önceki konulardan bakındım ama buna dayir bişey bulamadım. sadece ayarların nasıl yapıldığı anlatılmış. Teşekkürler şimdiden.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bir şey fark etmez sanırım bende zoom yok ama sonucta suan yapsan, yapmasan , birşey farkete mantıklı düşünürsek.[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 default ayarlardayken hiç bir ayar yapmana gerek kalmıyor. ben adsl'ye geçtiğimde başta x4 kullandım, daha sonra daha düşük bir modele geçtim. sorunsuz kullanıyorum şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ayarları yapmasanda link ışıgı yanıp sönmez. devamlı yanar ama ip alamazsın ayarları yapmaz isen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 zoom x4 u kurduktan sonra ayarları otomatik yapıo kendisi.. bende ole oldu.. baska bi ayarda yapmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 default ta kullansan bişi fark etmez snrm[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ayarları kendi yapmıyo. mesela kullanıcı adın şifren . bunları manuel yapcaksın .[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi app-sendemi pk sın abi *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 eyvallah sagolun. yarın açarlar umarım. Sorumsuzluktan başka bişey yapmıyorlar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 benim speed touch modemimin adsl'in açılmasıyla ilgisi yok walla bağlıysa usb'ye ve telefona yanıyor ışıklar değilse yanmıyor.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Brigand, 08 Kasım 2004 02:22 tarihinde demiş ki: benim speed touch modemimin adsl'in açılmasıyla ilgisi yok walla bağlıysa usb'ye ve telefona yanıyor ışıklar değilse yanmıyor. zoom x4 için sormuştum. sağol yine de[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayriresmi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 +1 magecy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar