XlendaR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Merhaba arkadaşlar, Birkac gun once ben de betaya kabul aldım. Su anda CD yolda ama gelmesi 3-5 hafta olucak. O nedenle DL etmeye calısıyorum. Şansa cezayir depremi ttnetin bw sini 1132 MBit den 190 Mbite cekince hicbir sey gelmiyor. Su anda SOL ile cekiyorum o da 200 saat kalan sure gosteriyor. Acaba CD si olan var mi? (En azından beta 2 falan, boylece ustune de yamalamam daha kolay olur.) Kendi CD-Key im var, ankarada cd si olan varsa 1 gun icinde hemen kopyalar geri veririm. Saolun, gorusuruz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XlendaR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Eğer ankara dışında oturan bir arkadaşda varsa o zaman rica etsem bana bir cd ye yazıp yollayabilir mi? Elbette, cd ve yol masraflarını ben karşılayacağım. (Banka hesap numarasını verirse arkadaş bana ozel chattan gerekli miktarı yatırırım.) Tekrar teşekkurler, goruşuruz.[hline]------------- RoA/XlendaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 2 cd key yollamış olmaları lazım..birini bana versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XlendaR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Üzgünüm yol masraflarını benimle paylaşan bir arkadaşıma coktan söz verdim :) iyi şanslar[hline]------------- RoA/XlendaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar