xrex Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 fear,stun vs e olan immun olayini 15 sn lik racial spell haline getirmeisler.su altidna da belli bi süre sora nefesi bitior undead lerin artik.shadow resist i de +10 olmus.baya zayiflatmislar.ölü adam nasi nefes alior nasi bi mantik anlayamadim.
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: xrex, 08 Kasım 2004 17:46 tarihinde demiş ki: fear,stun vs e olan immun olayini 15 sn lik racial spell haline getirmeisler.su altidna da belli bi süre sora nefesi bitior undead lerin artik.shadow resist i de +10 olmus.baya zayiflatmislar.ölü adam nasi nefes alior nasi bi mantik anlayamadim. fear a immune olması zaten saçmaydı bence. rogue bi undead ı düşünmek bile istemiyorum. deli gibi mage priest keser. bence mantıklı yapmışlar. su olayında haklısın biraz hehe =)[signature][hline]I am Blind not Dead!
xrex Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bende undead rogue oynuodum zaten :(
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Tamam 15 sn ama cooldown var mı?[signature][hline]pff
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hmm gerçi undead için 2 dk cooldown nedir ki? 5-10 dk ye alıştığımızdan mıdır nedir? Gene az yapmış blizz :P[signature][hline]pff
cemad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 öbür türlü fazla über olurlardı bence. gerçi oynamadım hiç ama tahmin ediyorum :) öle hafife atılacak özellikler değil bunlar ehe nefes olayı saçma olmuş ama yine çok adaletsiz bir özellik gibiydi ehe
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 cooldown nedir ?[signature][hline]my world my reality
Syn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Betada oynadıınız için soruyorum. Stealth Assasin benzeri bişi var mı yani ben adsl almayı düşünüorum sırf bu oyun için başka oyun tanımam zatide(cs,w3,tf,hl tpik cafe oyunları hariç :P) Night Elf rogue,warden benzeri bişi olmak isterim.Acaba böle bişi var mı? [Bu mesaj Synthetic tarafından 08 Kasım 2004 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Bıshop, 08 Kasım 2004 18:25 tarihinde demiş ki: cooldown nedir ? O özelliği veya büyüyü yeniden kullanabilmen için geçmesi gereken süre.[signature][hline]pff
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 peki büyü yada özellik kullandıktan sonra sadece aynı büyü ve özellik içinmi gecerli bu ? yoksa tümünümü kapsıyor[signature][hline]my world my reality
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 valla zaten paladinlerde nerflendigine gore iyi olmus yoksa god mode halinde dolascaktı undeadler oh olsun iste size eheh :P
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yani sırf şu sebeplerden UD olacaktım ki kesinlikle rogue oynamayı düşünüyordum. hançerlendim[signature][hline]my world my reality
-Nagash- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Bıshop, 08 Kasım 2004 18:31 tarihinde demiş ki: peki büyü yada özellik kullandıktan sonra sadece aynı büyü ve özellik içinmi gecerli bu ? yoksa tümünümü kapsıyor bir büyünün action u bitmeden diğer büyüyü yapamazsın colddown biraz daha farklı diyelim "x" büyüsünü veya action u yaptın onu tekrar atman için gerekli olan "y" süresidir.
Öne çıkan mesajlar