Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

undead in icine etmisler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fear,stun vs e olan immun olayini 15 sn lik racial spell haline getirmeisler.su altidna da belli bi süre sora nefesi bitior undead lerin artik.shadow resist i de +10 olmus.baya zayiflatmislar.ölü adam nasi nefes alior nasi bi mantik anlayamadim.
Mesaj tarihi:
said:
xrex, 08 Kasım 2004 17:46 tarihinde demiş ki:
fear,stun vs e olan immun olayini 15 sn lik racial spell haline getirmeisler.su altidna da belli bi süre sora nefesi bitior undead lerin artik.shadow resist i de +10 olmus.baya zayiflatmislar.ölü adam nasi nefes alior nasi bi mantik anlayamadim.

fear a immune olması zaten saçmaydı bence. rogue bi undead ı düşünmek bile istemiyorum. deli gibi mage priest keser. bence mantıklı yapmışlar. su olayında haklısın biraz hehe =)[signature][hline]I am Blind not Dead!
Mesaj tarihi:
öbür türlü fazla über olurlardı bence. gerçi oynamadım hiç ama tahmin ediyorum :) öle hafife atılacak özellikler değil bunlar ehe

nefes olayı saçma olmuş ama yine çok adaletsiz bir özellik gibiydi ehe
Mesaj tarihi:
Betada oynadıınız için soruyorum.
Stealth Assasin benzeri bişi var mı yani ben adsl almayı düşünüorum sırf bu oyun için başka oyun tanımam zatide(cs,w3,tf,hl tpik cafe oyunları hariç :P) Night Elf rogue,warden benzeri bişi olmak isterim.Acaba böle bişi var mı?

[Bu mesaj Synthetic tarafından 08 Kasım 2004 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Bıshop, 08 Kasım 2004 18:25 tarihinde demiş ki:
cooldown nedir ?

O özelliği veya büyüyü yeniden kullanabilmen için geçmesi gereken süre.[signature][hline]pff
Mesaj tarihi:
said:
Bıshop, 08 Kasım 2004 18:31 tarihinde demiş ki:
peki büyü yada özellik kullandıktan sonra sadece aynı büyü ve özellik içinmi gecerli bu ? yoksa tümünümü kapsıyor

bir büyünün action u bitmeden diğer büyüyü yapamazsın colddown biraz daha farklı diyelim "x" büyüsünü veya action u yaptın onu tekrar atman için gerekli olan "y" süresidir.
  • Yeni Oluştur...