xrex Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 fear,stun vs e olan immun olayini 15 sn lik racial spell haline getirmeisler.su altidna da belli bi süre sora nefesi bitior undead lerin artik.shadow resist i de +10 olmus.baya zayiflatmislar.ölü adam nasi nefes alior nasi bi mantik anlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: xrex, 08 Kasım 2004 17:46 tarihinde demiş ki: fear,stun vs e olan immun olayini 15 sn lik racial spell haline getirmeisler.su altidna da belli bi süre sora nefesi bitior undead lerin artik.shadow resist i de +10 olmus.baya zayiflatmislar.ölü adam nasi nefes alior nasi bi mantik anlayamadim. fear a immune olması zaten saçmaydı bence. rogue bi undead ı düşünmek bile istemiyorum. deli gibi mage priest keser. bence mantıklı yapmışlar. su olayında haklısın biraz hehe =)[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bende undead rogue oynuodum zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Tamam 15 sn ama cooldown var mı?[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 2 dakika cooldown i var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hmm gerçi undead için 2 dk cooldown nedir ki? 5-10 dk ye alıştığımızdan mıdır nedir? Gene az yapmış blizz :P[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 öbür türlü fazla über olurlardı bence. gerçi oynamadım hiç ama tahmin ediyorum :) öle hafife atılacak özellikler değil bunlar ehe nefes olayı saçma olmuş ama yine çok adaletsiz bir özellik gibiydi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 cooldown nedir ?[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Betada oynadıınız için soruyorum. Stealth Assasin benzeri bişi var mı yani ben adsl almayı düşünüorum sırf bu oyun için başka oyun tanımam zatide(cs,w3,tf,hl tpik cafe oyunları hariç :P) Night Elf rogue,warden benzeri bişi olmak isterim.Acaba böle bişi var mı? [Bu mesaj Synthetic tarafından 08 Kasım 2004 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Bıshop, 08 Kasım 2004 18:25 tarihinde demiş ki: cooldown nedir ? O özelliği veya büyüyü yeniden kullanabilmen için geçmesi gereken süre.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 peki büyü yada özellik kullandıktan sonra sadece aynı büyü ve özellik içinmi gecerli bu ? yoksa tümünümü kapsıyor[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 valla zaten paladinlerde nerflendigine gore iyi olmus yoksa god mode halinde dolascaktı undeadler oh olsun iste size eheh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yani sırf şu sebeplerden UD olacaktım ki kesinlikle rogue oynamayı düşünüyordum. hançerlendim[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Bıshop, 08 Kasım 2004 18:31 tarihinde demiş ki: peki büyü yada özellik kullandıktan sonra sadece aynı büyü ve özellik içinmi gecerli bu ? yoksa tümünümü kapsıyor bir büyünün action u bitmeden diğer büyüyü yapamazsın colddown biraz daha farklı diyelim "x" büyüsünü veya action u yaptın onu tekrar atman için gerekli olan "y" süresidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 nefes bıtmesı kotu olmus bır tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar