Murray Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Az çok araştırdım. Çizim yeteneğim orta seviyede diyebilirim. İnternette dolusuyla kaynak var, doğru ancak bu kadar kaynak olunca da insan şöyle bir şey soruyor; "bu kadar kaynak arasında önerebileceğiniz neler var?" Çizime başlamak istiyorum ancak kara kalem portre vs çizmek istemiyorum, örnek olarak arkaplandaki reklamdaki çizimler gibi veya daha basiti çizimler yapmak ve bunları toon boom, photoshop gibi programlarla 2b animasyon haline getirmek gibi bir amaca sahibim. Var mı bu konulara ilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 çizdiklerinden bi kaç örnek koy ve eleştiriye açık ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Güzel mantık gerçekten, benim aklımda da vardı bu tarzda bir şeyler. Başlığı takipteyim. Bu arada çizdiklerini kimseye ispatlamak zorunda değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 flash animayion, limited 2d animation, cut out animation diye arat oku. öneri almayı yorum almayıda, kanıtlamak olarak görücek kadar kıt yorumlarada kulak asma. hayatında gurur yapmak, kendini bişey sanmak, alemin kralı olmak zorunda değilsin. rahat ol keyfini cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Çizdiğini ispatlamak = çizdiğin resmi birine göstermek. Okuduğumuzu da anlayalım madem, kendini bir şey sanmaya devam edeceksen zaten gösterme kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 yazdigini anlamak lazim once, baskalarina okudugunuzu anlayin demeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 murray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Anlamaya çalışmadan önce okumaya çalışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ben attığınız soloya bakarım önce. sonra bakarım murray mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bir kaç örnek koyacaktın ne oldu, kavga çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 abi kaynak yol neyin gösterecek yok mu? ayrıca murray: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 osbirin yararlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 http://books.google.com.tr/books/about/The_Animator_s_Survival_Kit.html?id=iMV7QgAACAAJ&redir_esc=y sunun hakkını verirsen herseyi yaparsın. program program ogrenmeye calısmna gerek yok şimdilik. sunu bi hadım edip, ac photoshopta animated gif ciz bi sürü esprili esprili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Saol cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 toon boom kullanan var mı? fare yuvarlak kırmızı uyarı ikonu gibi ve çizmeye geçemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar