herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 örtmenlik stajım var, şöyle yönetmelige uygun giyinmem gerekiyor ama takım elbise sevmiyorum, kendimi polat gibi hissedip garip davranmaya başlıyorum psikolojik bir yan etkisi var bende. o yüzden sportif görünümlü takım elbise lazım bana yani yönetmelige uygun olarak nasıl giyinilebilir, bilgisi olan varsa 1 adım öne çıksın. yaş 21, c: erkek. kilo 63. omuzlar geniş degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 kumas pantolon, gomlek, ceket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Branş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ingilizce örtmenligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 dockers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Liseye gideceksen seni yer o veletler öle böle değil zaten yaşta liseli sayılır. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 herkesebendengazoz said: örtmenlik stajım var, şöyle yönetmelige uygun giyinmem gerekiyor ama takım elbise sevmiyorum, kendimi polat gibi hissedip garip davranmaya başlıyorum psikolojik bir yan etkisi var bende. o yüzden sportif görünümlü takım elbise lazım bana yani yönetmelige uygun olarak nasıl giyinilebilir, bilgisi olan varsa 1 adım öne çıksın. yaş 21, c: erkek. kilo 63. omuzlar geniş degil kolay gelsin panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 barnacle said: dockers güzel ayakkabılar varmış, sitesinden bakıyorum, fiyatlarda normal, teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 seksi ve yaramaz bir iç çamaşırı, dışarıdan görünmese dahi size ayrı bir özgüven katacaktır. bir de hiç giymediğinizi düşünün. işte şimdi kötü bir kız oldunuz! cosmo 97 kasım sayısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Vay bee eskiden olsa dasaaa reyiz cosma 97 nin kapağını koyardı foruma şimdi anca alıntı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 dasaaa said: seksi ve yaramaz bir iç çamaşırı, dışarıdan görünmese dahi size ayrı bir özgüven katacaktır. Bunu deneyen gordum, dogrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Masakari said: Vay bee eskiden olsa dasaaa reyiz cosma 97 nin kapağını koyardı foruma şimdi anca alıntı yapıyor. olm özel mesajla Warning warning! mesajları aldım yöneticilerden... PATİSLAMCIK.COM'a hoş geldiniz diyorum ben.. ama hep beraber dikkat etmemiz lazım Banlanan arkadaşlarımızı saygı ile anıyoruz. >>>YASAL UYARI<<< isimdeki yanlış anlamalar benden kaynaklanmıyor sayın yöneticiler. PATİ İSLAM VE PATİCİK'İN CİK kısmı sadece. yani legal gerçekten PATİBUDİSTÇİK.COM gibi bişi. @kharon: sen kendine çok güveniyorsun bi tanem dfgdfgsfasdf ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 @dasaaa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar