Combat-balance var oyunda :hmm:[signature][hline][b]God! Cover my back![u]
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
En iyi Pvp Class'ı
Granis, 07 Kasım 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
İyi yazmışınızda şimdi şöyle bi olay var priest nasıl pvp yapabilirki.Azıcık dmg veren buyuleri var napicak yani manası bitene kadar kendini heal mi edicek?En iyi pvp class i yok ama en iyi pvp classları var diyebiliriz.Priest hiçbir şekilde pvp kazanamaz.1v1 için dediklerim.2v2 de değişebilir.
öyle bir sıktın ki yer gök inledi.
önce mana burn atar, mind control basıp elli tane mobun arasına sokar, mananı bitirir, suda boğar. şunu da bi oku.
http://priest.worldofwar.net/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=15&page=1
yanlış hatırlamıosam worldofwarcraft.com forumlarında da açılmıştı orda büyük bir çoğunluk shaman demişti hiç shaman olan yok mu tester anlatsın biraz shamanı nasılmış bakalım[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
taş>makas>kağıt>taş>makas>kağıt>taş>makas>kağıt>taş>makas>kağıt>taş>makas>ka....
Ama WoW resmi forumlarından okuduğum kadarıyla oyun o kadar dengeliymiş ki genelde ilk saldıran yeniyormuş. Yani aynı adamla dövüşürken bi bizimki ilk saldırmış yenmiş, bi karşısı ilk saldırmış yenmiş. Zaten WoW'da asıl dengeyi grup vs grup ta yapmışlar. Yani mesela A grubunun rougeları sızıp B priestını öldürmeye çalışırken B warriorları A rougelarını almaya çalışıyor. Bu sırada A mageleri warriorları indiriyor vs.
Sizce taş mı güçlü kağıt mı güçlü makas mı güçlü sorusunun cevabı tabii ki baş parmak işaret parmağı ile orta parmağın arasındayken en güçlüdür olacaktır..
[Bu mesaj McsPeyn tarafından 07 Kasım 2004 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Ama WoW resmi forumlarından okuduğum kadarıyla oyun o kadar dengeliymiş ki genelde ilk saldıran yeniyormuş. Yani aynı adamla dövüşürken bi bizimki ilk saldırmış yenmiş, bi karşısı ilk saldırmış yenmiş. Zaten WoW'da asıl dengeyi grup vs grup ta yapmışlar. Yani mesela A grubunun rougeları sızıp B priestını öldürmeye çalışırken B warriorları A rougelarını almaya çalışıyor. Bu sırada A mageleri warriorları indiriyor vs.
Sizce taş mı güçlü kağıt mı güçlü makas mı güçlü sorusunun cevabı tabii ki baş parmak işaret parmağı ile orta parmağın arasındayken en güçlüdür olacaktır..
[Bu mesaj McsPeyn tarafından 07 Kasım 2004 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]
shaman support class melee dmgi çok düşük ddleride casterınki gibi deil heal edebiliyor
bir rogue un shamanı alması çok kolay solo olarak rogue üstün gibi şu an ama solod eğil oyun[signature][hline]homo homini lupus
bir rogue un shamanı alması çok kolay solo olarak rogue üstün gibi şu an ama solod eğil oyun[signature][hline]homo homini lupus
warrior da rogue a bilet kesiyor genelde 194387214 armoruyla. zaten ud değilseniz intimidate+hamstring=bilet
bu bunu keser bu bunu kesemez yok kim daha ii charını kullanırsa o diğerini keser. Beğendiğiniz içinize sinen bi class ile başlayın ama bu gece öğrendimki rogue oynaması en zor class rogue olucaksanız direk iş sizde bitiyor diyebilirim.
nasıl bir deneyimle öğrendin bunu merak ettim. dalga geçmek için değil, çok ciddiyim.
valla sana oturup sımdı kendımı anlatmıyım ama rogue oynamak herzaman diğer class lara gore daha zordur rogue oyunu cok ıı bıldıkten sonra oynanılması gereken class
tamam anladım ben de rogue oynuyorum 3 haftadır. bana o kadar oynanması zor gibi gelmedi de o yüzden merak ettim, sordum.
-Nagash-, 08 Kasım 2004 02:50 tarihinde demiş ki:
valla sana oturup sımdı kendımı anlatmıyım ama rogue oynamak herzaman diğer class lara gore daha zordur rogue oyunu cok ıı bıldıkten sonra oynanılması gereken class
aynen katılıyorum. cok iyi damage verebilirsin ama çok da güzel damage yersin. vuracağın zamanı kaçacağın zamanı çok iyi bilmek lazım. Gerçekten de tecrübe istiyor.[signature][hline]I am Blind not Dead!
Şuana kadar 3 kere honor kill yaptımkı daha lvlım 21 bana yeterde artar rogue ısen her seye atlamıcan ben zula da duruyorum bakıyorum garıban mage priest gec arkaya ambush yap gg backstab bos skıll kullanmaya degmez ambush+garrot mu ne :D[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]
En iyi pvp classı kesinlikle rogue kanımca özellikle stealth ile özel vuruyşlarıyla verdiği daömage dehşet. Şu an lvl 0 undead rogueyum ve level 24 mage çok rahat alıyorum aynı şekilde paldinleride.[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder
İnatla Hala Zenciyiz
Dalamar?
İnatla Hala Zenciyiz
Dalamar?
Stealth - Ambush - Garrot-Expose Armor- blind - Kombo yaklaşık 4 oluyor gerisi zaten kolay[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder
İnatla Hala Zenciyiz
Dalamar?
İnatla Hala Zenciyiz
Dalamar?
Ha birde abi ben bu lvl21 rogue ıle poison ogrenemedım bılen varmı darnassus geze geze bir hal oldum poison skill nasıl ogrenıoruz cok lazım thottbot da yazmıyor bılen varsa bir solesın :D ha birde rogue nın mage priest gıbı classlara en buyuk sılahı kick :D kick ass yaptınmı mal mal bakıyorlar sana sende gauge yapıp arkaya gecıorsun 3 puan alıp /dance yazıp gıdıyorsun :P[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 08 Kasım 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 08 Kasım 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Undead Warior[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Lind3r0th, 08 Kasım 2004 18:49 tarihinde demiş ki:
Ha birde abi ben bu lvl21 rogue ıle poison ogrenemedım bılen varmı darnassus geze geze bir hal oldum poison skill nasıl ogrenıoruz cok lazım thottbot da yazmıyor bılen varsa bir solesın :D ha birde rogue nın mage priest gıbı classlara en buyuk sılahı kick :D kick ass yaptınmı mal mal bakıyorlar sana sende gauge yapıp arkaya gecıorsun 3 puan alıp /dance yazıp gıdıyorsun :P
Level 20 de çıkan bir quest i yapman gerekiyor.[signature][hline]pff
Öne çıkan mesajlar