quixef Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Selamlar, Bu aralar devamlı bir şeyler soruyorum ama, umuyorum bu sefer biraz daha şansım yaver gider cevap konusunda :P Sorun şu, POST ekranı (hani 16384K RAM OK vb.) bayağı geç geliyor ve bazen (ama özellikle bilgisayar bir gece kapalı kalıp tekrar açıldığında)"Starting Windows" ta takılıyor alet. Sonra reset atınca Startup Repair yapmak ister misin e hayır diyince çata diye açılıyor. Bu garipliğin sebebini bilen gören var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ramlerin yerini değiştirip ya da tek tek takarak dener misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 bende de oluyo arada artık takmıyorum bıktım sorunla ilgilenmekten, 6 aydır takmıyorum kafama, hiçbir problemim yok. belki psu bozuktur, belki ram ggdir bilemem ama memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Valla MemTest+ v 4.2.0 ile 1 pass tarattım. 1 saat 5 dakika sürdü, hiç hata bulamadı, boş zamanda bir kaç pass attırmak lazım ama RAMlerden biri bariz defective olsa bulurdu herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 orthos, prime95 veya cccp ile dene ram stress test i. Bence psu dur mevzu ama. Anakarta girdigimiz 4 pin power dan killandim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Abi PSU da daha 1 sene önce alınmış Thermaltake Toughpower 1050W yani, 1 senede bozulacaksa piii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar