Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Yarın öbürgün romanya için başvurcam tüm belgeler tamam hatta yazmadıkları ama isteyerek pislik yapabilcekleri belgeleri bile topladım :P tek sıkıntım şu madde; geçinme araçlarının ispatı - Geçinme araçlarının ispatı: . Meblağ: her kalış günü için 50 Avro, ancak minimum 500 Avro; . Evraklar: a. Maaş belgesi, emeklilik kartı, toplam gelir ile ilgili vergi beyannamesi, banka hesap ekstresi veya diğer muhtelif evraklar; b. Gerekli para miktarının var olduğuna dair ve tüm sorumluluklarının bilincinde olduğunu gösteren beyanname; c. Banka hesap ekstresi (son 3 aya ait); d. Gelirini kanıtlayan belge (son 3 aya ait); öğrenciyim, çalışmıyorum sabit gelirim yok, hesap ekstresini nasıl yapiyim? 500 avro istiyorlar şu an hesabımda 1600 lira para var onu göstersem yeter mi yoksa içine hesabın bi 500-1000 daha atıp esktreyi o an mı aliyim? gerekli param var, sorumluklarımın bilincindeyim beyannamesi nasıl bir şey? neylerle gidiyim yani bu maddeden kaynaklanan isteklerini karşılamak için ekstra soru: 500 euro istiyorlar şimdi oraya girebilmek için, otel parası kalırken ödemeli ~150 euro, 500+150'mi girmem lazım sınırlarından yoksa 500 girsem yeter mi :P not: gidiceğim yerdeki organizasyon/aktiviteyi yapan şirketin CEO'sundan davet mektubum da var, çıkarmasınlar artık sorun:P
Öne çıkan mesajlar