Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bu arada gözüme "bir futbolcu kadar formda olmalı bir f1 pilotu" gibi bir cümle çarptı. Futbolcuları bilemem ama bir f1 pilotunun bir yarışta 3-4 kilo kaybettiğini okumuştum bir yerlerde. Ben de spor yapıyorum ve inanın 3 kilo vermek hiç kolay değil :) Konunun gidişatına dönerek eklemek istiyorum: Tüm bunlara rapmen bu aracın sahibi olursanız aracın ve kendi sınırlarınızı sonuna kadar zorlamak zorunda olmadığınızdan biraz akli dengeye sahip olan iyice bir şöförün (ben değil yani) kullanabileceğini düşünüyorum aracı.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Artıma 1m $ dan başlayacakmış. Öyle 10m felam olcanı sanmıyorum.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar