tambjk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Merhaba Arkdaşlar, Elimde 60 günlük world of warcraft pre-paid game cardlar bulunmakta. Tanesini 50TL den satıyorum, D&R fiyatı 69.99 TL , Blizzard'ın aylık ücreti 12.99 Euro (30TL). Ürünler stoklarla sınırlıdır. [email protected] , sürekli online'ım bana ulaşabilirsiniz. Ürünler anında elinizde olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Fiyat 45TL ye düştü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 45 tl normal gibi bi fiyat olarak 40 olsa kapış kapış gider valla ama güven konusunda biraz sıkıntı yaşanabilir gibi geldi. önce key sonra para şeklinde alışveriş olursa yakın zamanda ben alabilirim bitane hem sanada referans olur diğerlerini burdan satma konusunda sıkıntı çekmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Elimde 2 adet var, kardeşime sakladım onlarıda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar