kfg Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Acilen internetten bilgisayara indirebileceğim bir Türkçe-Almanca ya da İngilizce-Almanca sözlüğe ihtiyacım var. Babylon u denedim ama yüklemeye çalıştığımda abuk sabuk bir hata veriyor. Bir dos penceresi açıp xml file mı ne (?) İşte onla ilgili bir hata veriyor. Sözlük iyi birşey olmalı. Bağlantım iyi o yüzden acil diye küçük boyutta bir şey olmak zorunda değil. Şimdiden teşekkürler... [Bu mesaj kfg tarafından 07 Kasım 2004 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Acil!!! Yahu kimse bilmiyor mu bir sözlük ?... [Bu mesaj kfg tarafından 07 Kasım 2004 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bayağı geç sanırsam ama; sozluk.web.tr www.langtolang.com çok işlevsel değiller ama bir göz at. ha bir de kaynak: paticik[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Sağol Kendercik... Bu arada burası işime yaradı ama bildiğiniz bir program var mı netten indirebileceğim ? [Bu mesaj kfg tarafından 07 Kasım 2004 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 munih universitesinin cok gusel hazirlanmis online ingilizce-almanca sozlugu var ,su an linkini ariyorum bulabilirsem yazicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Babylonda tam olarak nasıl bir hata verdi babylon gibisi yok walla[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Biyorum, ben de eskiden babylon kullanıyordum ama şimdi yükleme dosyasını açıyorum, nereye yükleyeceğini falan seçiyorum... Tam install dediğimde "Installation of MSXML 3.0 failed." diyor. [Bu mesaj kfg tarafından 08 Kasım 2004 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 birde http://www.almancasozluk.com/ var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar