arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Temalı çalışmalar yapalım :D, işte başlangıç:
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 cok sekil cok sekilim : ) orcinalini koymak lazım mı sence ?[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 eğer gerek varsa neden olmasın, ancak link şeklinde koymalı ki konu akışını bozmasın[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..." -Arif
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 üreticilikten nasibini almış arkadaşlar var orada, biliyorum.. saklandığınız delikten çıkın da bişiler yapalım :D[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..." -Arif
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ehe 30lardan ben de pek nasibimi alamadım greyscale yapılmış olmaması adam resminin uzun saçlı olması lol janjanlı sarımsı arka plan ama çabalıyoruz işte :) zaten amaç o.geliştiricen çabalican daha iyi hale getirmek için[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script
Öne çıkan mesajlar