arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Temalı çalışmalar yapalım :D, işte başlangıç: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 cok sekil cok sekilim : ) orcinalini koymak lazım mı sence ?[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 eğer gerek varsa neden olmasın, ancak link şeklinde koymalı ki konu akışını bozmasın[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..." -Arif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 üreticilikten nasibini almış arkadaşlar var orada, biliyorum.. saklandığınız delikten çıkın da bişiler yapalım :D[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..." -Arif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ehe 30lardan ben de pek nasibimi alamadım greyscale yapılmış olmaması adam resminin uzun saçlı olması lol janjanlı sarımsı arka plan ama çabalıyoruz işte :) zaten amaç o.geliştiricen çabalican daha iyi hale getirmek için[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar