Art Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Şu resimde gördüğünüz arkadaştır.Beyazı da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Bunların üretimi durmuştu sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Evet kalktı.Belki temiz kullanılmış 2. el bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bulman zor ya baya, sağlamını bulman hele çok daha zor. bunlar bir süre sonra imleci köşeye fırlatıyor ve scrollu kendiliğinden kademe atlıyor. (bir süre dediğim uzun bir süre, 1 yıl gibi) Sıfır ararsan klavye mouse seti olarak bak, onlar hâlâ piyasada var. (ggde falan görüyordum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ben kullanıyorum bunu hala. ms x8 den sonra en iyi mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar