Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun için ekonomik laptop


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iş nedeniyle denizli-manisa-bursa-izmir-istanbul dolanip duruyorum. wow, d3, dota2, lol ve turevlerini sorunsuz oynatacak bir cihaz bakiyorum. 2 bin tl'ye falan halledebilirsem sukela olacak. bugune kadar laptopta hic oyun deneyimim olmadigi icin hangi markalar daha iyidir bu iste bilgim yok, yardim edin bi bakalim. =)

ha bir de ssdli model olur mu bilmem ama olursa muthis olur o paraya. ssd'siz pcler olum gibi geliyor artik. ya da 200-300 daha koyabilirim sirf ssd icin.
Mesaj tarihi:
ya kusura bakma off topic ama şu nicki görünce inanılmaz acıkıyorum. ki börek yemiyorum düzgün beslendiğim için. işimi zorlaştırıyosun
Mesaj tarihi:
Monster güzel duruyor ama ekranı yeter mi oyun oynamaya onu da bi düşün. Ne kadar mobil olması lazım, ona göre karar ver. Saydığın oyunları oynatmak çok kolay bu arada.
Mesaj tarihi:
Abi çünkü başka oyun oynamıyorum pc'de. Oynadıklarım o yukarıdakiler işte. Ha bir de Football Manager oynarım, arada da oldschol rpgleri açıyorum yani. :)

Monster iyi görünüyor, hem de ssd'liymis abov.
Mesaj tarihi:
pcdepo.com

o dediğin oyunları oynatmak zor değil cidden. ssd olmasın dersen şu laptop fiyat/performans olarak on numara. olsun istersen de al tak. monster da iyi tabi ki, bu sadece fazla para vermiyim dersen diye bir seçenek.
×
×
  • Yeni Oluştur...