mikado Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar; 0.11'den 0.12'ye patch yaparken World of WarcraftInterfaceGlueXMLGlueLocalization.lua dostasinin eksik oldugunu soyluyor, acaba yardimsever bir vatandas [email protected]'a bu dosyayi yollayabilir mi , yoksa baska onerileriniz varmi? Ps: uninstall yapip bastan yukledim.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bende 0.11 den 0.12 ye patch yaparken C:Program FilesWorld of WarcraftDatatos.html dosyasi yuzunden yukleyemior nasil duzeltilecegini falan bilen varsa vecap verirse sevinirim 2kez uninstall edip yukledim[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bozuk windows cdsinden 1000 kere yüklemeyi denesen gene yükleyemezsin çünkü cd bozuktur. Ne yazık ki o dosyayı bir daha çekmen ya da bir yerlerden bulman lazım..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bende de aynı sorun[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 08 Kasım 2004 02:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bozuk windows cd'si ile ne alakasi var onu anlayamadim ?[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hehe bak ben onu gormemiştim arkadaş windows kurmuyor bu arada world of warcraft kuruyor. :P[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar