Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Imajımı oyla! Hiaa cool oluyorum obaa

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
topic başlıgı süper lol[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
abi hadi açlığını dinlersin karnın guruldar falanda susuzluğunu nasıl dinlersin yahu?

*!akşam akşam bir dirhem edebiliğinide kaybetmiştir*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
naptın yahu ciddi misin sen?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
bi ipod için değer mi be hehe..[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..."
-Arif

Mesaj tarihi:
çok kuul bayanlar varmış hele o 15 yaşındaki bikiniliyi çözemedim ben lol.nası 15 yaştır o.

neyse ne işim var benim böyle sitelerde tööbee :D.[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..."
-Arif

Mesaj tarihi:
illaki resmi kabul etmezler JÖLE KULLANMIYORUM YA.

jöle suxormuş ya , bi 5 ay önce felan dank etti.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Mesaj tarihi:
haha ulan bi ipod icin cekilen cefaya bak ya
ben veriim ya bole rezaletmi olur[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 07 Kasım 2004 22:30 tarihinde demiş ki:
said:
Ardeth, 07 Kasım 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
sadece imajıyla yaşayan insanlar korkaktır....

predator rules:

4- biri sana saldırırsa, o senin düşmanın demektir.
vs vs vs

YEMİN EET ? ? ?[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız,
İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür.
Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta,
Yine o düğümdür...
  • Yeni Oluştur...