Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 topic başlıgı süper lol[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ehheh harbiden.. cool oluyorus hani eller hoppaa[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 abi hadi açlığını dinlersin karnın guruldar falanda susuzluğunu nasıl dinlersin yahu? *!akşam akşam bir dirhem edebiliğinide kaybetmiştir*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Head Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 haydi gencler username - savestheday[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 naptın yahu ciddi misin sen?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Head Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 tabilan[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bi ipod için değer mi be hehe..[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..." -Arif
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 çok kuul bayanlar varmış hele o 15 yaşındaki bikiniliyi çözemedim ben lol.nası 15 yaştır o. neyse ne işim var benim böyle sitelerde tööbee :D.[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..." -Arif
Head Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 illaki resmi kabul etmezler JÖLE KULLANMIYORUM YA. jöle suxormuş ya , bi 5 ay önce felan dank etti.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 haha ulan bi ipod icin cekilen cefaya bak ya ben veriim ya bole rezaletmi olur[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Head Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 pls[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hadi oylar head e arkadaşlar ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Head Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 her türlü.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hmmm ipooooood. Aslında bendemi imaj yapsam ?!?!?!? Ama bu sacları yeticek jöleyle zaten gider ipod alırım.[signature][hline]
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ahh lan saçları kestirmesem Grease teki gibi tarayıp çakardım deri cekedi.. iPod uda satar beraber mangal yapardık aheuhab[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Bonecrusher, 07 Kasım 2004 22:30 tarihinde demiş ki: said: Ardeth, 07 Kasım 2004 22:20 tarihinde demiş ki: sadece imajıyla yaşayan insanlar korkaktır.... predator rules: 4- biri sana saldırırsa, o senin düşmanın demektir. vs vs vs YEMİN EET ? ? ?[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür...
arc Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 oy vermek icin uyelik istiyomus yaw tuh[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Öne çıkan mesajlar