knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 varmidir varsa cdye cekebilirmi cekebilirse bana verebilirmi:)[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ya banada lazım da daa betam yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ben çektim. Uzun zamanımı aldı kimseye vermem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 vermeyeceksin niye söylüyorsun,ilginç ve anlamsız bir yaklaşım.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Verecem şaka yapıyorum. smileyi görmedin heralde. Hem adam varmıdır diye sormuş ilk sorusunda. Sorusuna cevap verip cdleride vermeyebilirim yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: knight_of_rose, 04 Kasım 2004 05:22 tarihinde demiş ki: varmidir varsa cdye cekebilirmi cekebilirse bana verebilirmi:) Bide kargo ile konya'ya qonderebılırmı :lol[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 lol:) 2-3 gundur evde yoktum 90% olmus yarina biter insallah.[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkullCrusher Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Tam olarak hangi siteden download edebilirim oyunu, yardım ederseniz sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: knight_of_rose, 07 Kasım 2004 13:21 tarihinde demiş ki: lol:) 2-3 gundur evde yoktum 90% olmus yarina biter insallah. eğer bittiyse download bana da çekebilirmisin cd ye. izmirdeyim bende nerde oturuyorsan gelir alırım =)[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkullCrusher Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hehe bende İzmir'liyim öyle bir durum varsa karşılığını veririm merak etme, yeterki düzgün çalışsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 biriniz cevap versin yaa stress test duruyor ben oynayamıyorum. :( valla 10 tane divx getiririm dile benden ne dilersen...[signature][hline]I am Blind not Dead! [Bu mesaj Notguilty tarafından 08 Kasım 2004 13:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yok mu şimdi hiç kimse izmirde download etmiş olan???[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar