LoreMaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Selam, başlık olayı yeterince özetliyor. WoW'a dönüş yaptığımdan mütevellit satıyorum GW2 hesabımı, 10 Nisan'da ilk pre-purchase günü satın alındı. Order No, Hesap CD-Key'i, Tarih vs. gibi tüm bilgiler mevcut. Fiyat 65 TL efendim. Özel mesaj atabilirsiniz, telefon üzerinden de görüşebiliriz. Anlaştık diyelim, alacaksın ama diyorsun ki "sen kimsin de olm sana güvenecem? hea?" dersen de, gittigidiyor'dan ilan açarım güvenli ödeme sistemiyle ödersin, bende bilgileri veririm, sonra adam malı teslim etti diye onay verirsin. Bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Teslim etti diye onay vermezse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 60 tl için kimse öyle gubiklik yapmaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Onay vermeyince 3 gün içerisinde sanıyorum uyarı maili ile sistem otomatik onaylıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Kargosuz işler için çok sıkıntı o yahu bende geçen düşündümde.Ya adam yollamazsa? Sistem yine 3 gün içinde onaylıyacak mı.Adam sensin bu durumda :D Adam yolladı diyelim alıcı onaylamazsa? İlginç pek güvenli durmuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bu işi ilk kez bu adam yapmıyor. merak ediyorsan sanal alışveriş konusunda guidelar var oradan öğrenebilirsin bu sistemin nasıl işlediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 o zaman almayacaksın kalabalık yapmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoreMaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Nası bi kafadır bu abi, o zaman online hiç bi şey satın almayacaksın. Böyle bi kafa var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Güvenli alış veriş sistemi diyolar buna? Ne alakası var hiç alışveriş yapmamakla. O durumda napılıyor onu merak ettim? Ne bu tavırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoreMaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Astronom said: Güvenli alış veriş sistemi diyolar buna? ilk postun neresinde "güvenli alışveriş" yazıyor? alışveriş ve ödeme sistemi kelimeleri çooooooooooook farklı anlamlar ihtiva eder sayın dostum. ödeme yaparken kart bilgisi vs. vermekten çekinmezsin herhalde gittigidiyor'a değil mi? güvenilirliği kanıtlanmış bir site sonuçta. hah bu yüzden işte güvenli ödeme. güvenli alışveriş olsaydı, beni tanıman yada böyle internette ismim geçtiğinde güvenilen biri falan olmam gerekirdi. o yüzden güvenli alışveriş değil, güvenli ödeme.. ^ neyse, konunun contamination seviyesi yükselmese diyorum daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 email işini napıcaksın? mail değişmiyor mail şifresini de mi vereceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoreMaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Abi e-mail adresini ticket aracılığıyla değiştirdim, yepis yeni bir e-mail adresine aldırdım. Hesapla birlikte e-mail adresini de veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoreMaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Up diyelim. Fiyatı da 55 yapalım güzel olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoreMaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 up desek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar