YETER Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Oyunlarda özellikle inanılmaz derecede takılma oluyor.Bunun sebebi ya ramlerim ya ekran kartım size bunu sorucaktım... Olay şu Anakartım yandı ve yenisini almak zorunda kaldım ama yeni aldığım anakart agp8x ve ddr400(pc3200) 333 mhz buna karşılık ekran kartım agp 4x ve ramlerim pc2100 266 mhz.Bu takılmaların sebebi hangisi ramlermi ekran kartımı yoksa 2'si birdenmi.Ben ramler diye düşünüyorum ama o kadar bilgi sahibi değilim.Yardımcı olursanız sevinirim. Ram alıcam diyelim OEM ram işimi görürmü yoksa illa kingston gibi bi rammi alıyım??? P.S:Sormamın sebebi TOTAL parasızlık... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YETER Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Yaw kimse niye cevap yazmamış ya yanlış yeremi açtım acaba forumu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Bekle bilgili biri cevap verir.[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 kaç ram olduğunu ve ekran kartının ne olduğunu söylememişsin. Denediğin oyunlar sisteminin rahat kaldırması gereken oyunlar mı? Ram olarak aslında OEM illa kötü diye bişey yok da, markalı olarak Kingston hep güvenilir çözüm, OEM'in içinde çamur olanı da var, idare edeni de var. Eskisi gibi biri 100 dolar biri 250 dolar değil artık taş çatlasa 10-20 dolar fark var kesin Kingston al. Eğer kendine bir tüketici olarak güveniyorsan, isimli bir bilgisayar şirketinden ram ve ekran kartı al, önce birini sonra diğerini sonra her ikisini de değiştirerek dene, sorun hallolmazsa ertesi gün geri götürüp paranı iste. Tüketici hakları kapsamında herhangi bir neden göstermek zorunda değilsin, faturanla birlikte gittiğinde geri almak zorundalar. (Vatan bilgisayarı öneririm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YETER Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Gunn, 07 Kasım 2004 00:28 tarihinde demiş ki: kaç ram olduğunu ve ekran kartının ne olduğunu söylememişsin. Denediğin oyunlar sisteminin rahat kaldırması gereken oyunlar mı? Ram olarak aslında OEM illa kötü diye bişey yok da, markalı olarak Kingston hep güvenilir çözüm, OEM'in içinde çamur olanı da var, idare edeni de var. Eskisi gibi biri 100 dolar biri 250 dolar değil artık taş çatlasa 10-20 dolar fark var kesin Kingston al. Eğer kendine bir tüketici olarak güveniyorsan, isimli bir bilgisayar şirketinden ram ve ekran kartı al, önce birini sonra diğerini sonra her ikisini de değiştirerek dene, sorun hallolmazsa ertesi gün geri götürüp paranı iste. Tüketici hakları kapsamında herhangi bir neden göstermek zorunda değilsin, faturanla birlikte gittiğinde geri almak zorundalar. (Vatan bilgisayarı öneririm) Genç anlıyorum heyecanlısın ama benim problemimin çözümüne cevap vermemeişsin ben makinanın hangi oyunları kaldırıp kaldıramayacağını çok iyi biliyorum hatta kıyasladığım olay da oyunları eski anakartım varken oyunları nası oynadığım.O zaman oynadığım oyunlarda şimdi yeni anakartla aynı performansı alamıyorum... 2 tane 256 kingston ram ekran kartıda asus ti4600ultradeluxe kendine gel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Evet yardım etmek isteyene kızarmı insan[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YETER Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Evet beyler haklısınız.Hele benden büyük biriyse saygım sonsuz kusura bakmayın burada yeniyim.Ama bir an okuyunca sinirlendim çünkü yani makina önceden çalıştırdığı oyunları çalıştırmıyor daha dorusu kasılıyo bende bunu bilerek yazdım karşıdan böyle cvp gelince biraz bozuldum evt haklısınız kusura bakmayın sinirlerim biraz kötü bu aralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar