Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Selamlar bu aralar takip ediyorum bu Gokhan Kirdar Trip-Hop tarzinda bir cok diziye ve yabanci filmlere Muzik yapiyor arayis icerisinde olanlar var.Suradan sevdigim bi kac dizinin muzigini cekebilirsiniz. Gokhan Kirdar - Yagmur [Haziran Gecesi] (2,180 KB) Gokhan Kirdar - Bu Ask [Kurtlar Vadisi] (3,419 KB) *!dizilerdeki muzikleri cikartamayanlar olabilir ama denemenizi tavsiye ederim.*[signature][hline]__Sholver Star__ Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Bu Arada ceken patiler Yorumlarini yazzinki cekmeyen patiler meraklansin :D :lol:[signature][hline]__Sholver Star__ Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 çok güzel indiriyoırum suanda hadı bakalıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylasımın için teşekkürler Güzelmiş baya[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Kurşun yarasının muziğinide koysaydın keşke .. :([signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ÖM At kim yapiyor söyle koyayım hemencecik :)[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ben Yagmur a bitiyorum o kadar hos yapmişki,mesela Bu Aşk yine insanın kendi ruh haline göre anlamasını sağlıyor fakat Yağmur bambaşka bişi tarzınıda Pnk. Flyd. a çok benzetmiş gençliğimdeki müzikleri hatırlatıyor bana.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maryjane_09 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ya bu kadar güzel yorumlara kardeşı parçaları açmak istedim ama süreklii sunucuya ulaşamadım.Daha açık bir adres yazarak yardımcı olurmsun ?[signature][hline] MærijuæNæ MæryJæNe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 linklerde sorun yok sanırım senin baglantidan ileri geliyor.Kendi hostum sagdan soldan kopyaladim desem sorun olurda problem yok yani...[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 arkadaşlar adsl kullananlar ve ttnet kullananlar 80.port üzerinden çıkışlarda sorun yaşıyolar örendim ondan hostum da 80 üzerindne olduğu için 80.port üzerinden gönderen sayfalara erişemezsiniz ama genellik çekebiliyor olması lazım yorumlarınızı yazarsanız iyi olur umaırm gökhan kirdar dan da arkasi gelir çok güzel gidiyor.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar