sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Sotto said: Heykeli dikilen adamın gönderiliş şekli buysa komedi olur, ama Türkiye işte burası. Fenerbahçe'de ne Alex, ne Aykut. Gitmesi gereken tek bir adam var o da Aziz Yıldırım. Zaten Alex kendi gider, bırakırdı, söyleselerdi sene başı güzel bir veda da yapardı kendine. Ama Fenerbahçe taraftarı hala büyük başkanlarına destek olmaya, maskesini takmaya, cemaatin ve hükümetin oyunlarına (lol) karşı korusunlar güzel başkanları. Ama dedik ya otokontrol mekanizması yok diye. O laf ettiğimiz liseli kesim olduğu için GS bu tarz adamların eline düşmüyor hiç bir zaman. Bildiğin çöktü adam klube. Düşünsene Kuyt, Meireles geldiğinde ne afallamıştır, kulüp, takım tamamen başkanın elinde. Sen o adamla 918418 saat toplantı da yapsan anlatamazsın derdini. Fenerbahçe'de ne zaman Aziz Yıldırım gider, o zaman düzelir. Ama yarın Aykut, iki hafta sonra Alex gider, Aziz başkan kalır. Adam çöktü 100 yıllık klube, kimse de sesini çıkaramıyor. Maskelere devam... zaten aykut ta kendi yetolunu biliyo. kaç kere istifa etti aziz göndermedi. kalkan olarak kullanıyolar hem futbolcuları hem aykutu. yönetim desen ortada kimse yok en azından önceden hakan bilal murat özaydınlı ali koç filan çıkıp konuşurlardı. şu an aziz ali kardeşler sahibi herşeyin.daha öncede söylemiştim futbolculara kızmayın onları bu şekilde oynatana kızın. ama asıl onları oynatanı orada tutana kızın diye. sen zicoyu gönder, daumu tekrar getir, emreyi gönder ön plana çıkan kim olursa olsun yok et. aragones senesi kombinem vardı. az bağırılmadı aziz yıldırım istifa diye. her haftada kavga çıkıyodu tribünlerde. adam tutup istifa diye bağıranları dövdürüyolar bu gerçek. geçen sene cadde de eylem yapıp hükümet alyehine bağıran taraftarlara saldırmadı mı başka bi grup.taraftar fenerbahçeye sahip çıktı azize değil. kim olsa destek verilirdi fb başkanı diye. geçen sene çok dedim eşe dosta bu sene normal bi sene olsa aykut çoktan kovulurdu bu yetolukla diye kimse dinlemedi iyidir dediler şimdi en çok onlar nefret ediyo. senin işin futbol. mahkeme mahkeme gezip duruşmalarda ne işiniz var diyodum. paranı alıyosun topunu oynuyosun. sanki aziz gelip yemeğini yapıp çayını demliyo. gayet güzel sığındılar bu bahanelerin arkasına geçen sene kapadılar herşeyin üstünü.bu sene ne zaman sorun olsa çıktı bahaneler üsretti aykut maçtan sonra. şöyle olmadı böyle olmadı. sanki taraftar ın suçu onlar hazırlıyo takımı. ama artık aykutuda geçtim resim daha büyük. eğer bu kadar şeye rağmen onu orda tutan bi başkan varsa sorgulanması gerek artık bazı şeylerin yeter. 500 yıllık bi leke sürdüğü yetmedi sanki kulübe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Böyle devam ederse ilk seyircili maçta gene karışır tribünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Azocan kararlıymış. Aykut'la devam edilecekmişmiş. O da Aykut'un arkasına geçmiş yani. Haftaya gidiyor hadi iyisiniz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar