Switch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Merhabalar simdi msn de kendi mail adresim ile actim hesabimi [email protected] ile ama nick imi degistiremiyorum hic bi sekilde her versiyon msn de denedim olmuyor nick yazilan bölüm pasif durumda bi degisiklik yapilmiyor. nick im [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): seklinde gözüküyor bunu nasil degistiricem yardimci olurmusunuz net.password a uye olmadan msn i acamiyorsunuz zaten oraya uye oldum baska yapilicak birseyler olmasi lazım ayni sekilde msn kullanan arkadaslar gördüm nick i degistirmisler. tesekkurler[signature][hline]Devil | WyRM >> CS Devil[!] >> SNN (UO) Devil[!] >> Elan Realms (UO) Devil[!] >> Nova World (UO) Sjina | WyRM >> LineAge II ( Bartz ) Web >> www.thewyrm.net Once, ßleeding is in My Own ßlood, Cant Help it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 www.passport.net e girip mail adresini .net yapacaksın. sign up dan bilgileri doldur email adresinin sonra sana mail gelecek.aktif edince girebilirsin[signature][hline]Icq=212-213-215 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 tesekkurler.[signature][hline]Devil | WyRM >> CS Devil[!] >> SNN (UO) Devil[!] >> Elan Realms (UO) Devil[!] >> Nova World (UO) Sjina | WyRM >> LineAge II ( Bartz ) Web >> www.thewyrm.net Once, ßleeding is in My Own ßlood, Cant Help it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 2 kere mail geliyo bi kaydoluyon bide ilk msni acınca olması lazım.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar