Abyss Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Radeon kart aldım promosyon olarak ondan çıktı.oyun çıkınca bununla internetten indiriyorsunuz ve orjinal halflife 2 niz olmuş oluyor. üstünü kazımadım. 40$ a satıyorum kartı almak isteyenler özelden msj atsın. İstanbuldayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 10$'a satıyorlar bu kuponu ancak ben Collector's Edition alacağım onun için almıyorum. 40$ çok hakkaten.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 hmm evet haklısınız 40 $ çok oldu sanırım.Almak isteyen varsa kaca alabileceğini söylesin o zaman.Ama 10$ da biraz az değil mi sonuçta orjinal oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Özeline bakarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 25$ pazarlık yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar