Grom Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 W3 için indirdiğim yeni skinleri nasıl yükliycem. skin dosyaları .blp uzantılı oluyor. W3 klasörüne baktım ama .blp olan bi şey bulamadım. Nasıl oluyor anlatırsanız sevinirim[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Kimse bir şey bilmiyor mu yav? Bilen varsa yardım etsin lütfen[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Wc de skindiye bı kavram ılk kez senden duydum. Bahsettıgın yenı unite modelleri veya hazı uniteler ıcın texture se onu yapmanın yolu world editorla cebellesmekten gecıyor. Ha bıde bunu Warcraft bolumune acsaydın daha ıyıydı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Yok yav öyle world editörle ilgisi olan bir şey değil. Bayaa internetten yeni skinler çekiyosun. Yeni üniteler işte(ama sadece dış görünüşleri değişiyor) Ben o zaman warcraft bölümüne yazıyım bunları. Sağol genede[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 skin editor vs gibi olmasın?[signature][hline]Icq=212-213-215 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar