toggiee Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Beyler meqan'da takılanlar varsa ultima online adı altına bekliyorum hepinizi. neyse gelirseniz görüşürüz. gömdüm :)[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 mekan berbat ya[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 niye ya? bence dizayn ve kullanıs acısından daha rahat yonja'dan ama yonja daha güzel bi sisteme sahip galiba. neyse benim fazla bir bilgim yonja'da ama oraya da üye oluyorum su anda. meqan'a da bekleriz bir gunde 13 üye oldu zaten. bütün uo cuları bir araya toplamaya calısıyoruz. ne de olsa en iyi doslukların kurulduğu ama bir o kadar da dusmanlıkların basladıgı :( bir oyun bu. ben olumlu yonunu yaymaya calısıyorum tabi ;)[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar