Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saw

uncla

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baya bi süredir download listemde ama ne yazık ki ona sıra gelmedi.
ben de merak ediyorum filmi.ama itiraf etmeliyim ki çok şey beklemiyorum..[signature][hline]fıleeşşhh of follınnn encıllss
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 24 Ekim 2004 11:54 tarihinde demiş ki:
baya bi süredir download listemde ama ne yazık ki ona sıra gelmedi.
ben de merak ediyorum filmi.ama itiraf etmeliyim ki çok şey beklemiyorum..

neden?[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Mesaj tarihi:
hay deli olacam sinemada izleyelim dedik hiçbi sinemada gösterilmiyor istanbul anadolu da
dün vizyona girdi ama nafile, film bolluğu var lol.
deli olucam ya nası bu film gösterilmez
*!duvarlara vurur*[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Mesaj tarihi:
Kadıköy moda sinemasında gösteriliyo,ayrıca acaip tavsiye ederim,uzun zamandır izlediğim en iyi film[signature][hline]"An innocent man died because of my anger.That knowledge will haunt me for all eternity." -Karn Silver Golem
Mesaj tarihi:
kim gidicek modaya :D bizim buralarda sadece marks and spencer daki dandik sinemada var onun da saati falan yazmıyor pah.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Mesaj tarihi:
bu kadar övgüden sonra yarın exorcist yerine saw'a gitmeye karar verdim umarım haklı çıkarsınız :D[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Mesaj tarihi:
şimdi geldim sinemadan,gerçek bir gerilim,gerilim/korku sevenler mutlaka gidin süper film bu arada zep'in tipte ekol gözler fln pörtlek :D,adam'ın sondaki haykırışınıda unutmayacağım süperdi.[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Mesaj tarihi:
arkadaşlar yalnız dikkat ettinizmi büyük sinema salonlarında oynamıyor filim.Hiç daha önce gitmediğim sinemalarda oynuyor.[signature][hline]Love is Divine
  • Yeni Oluştur...