uncla Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 fragmanını izledim güzel bi filme benziyor,izleyeniniz varmı ?[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 baya bi süredir download listemde ama ne yazık ki ona sıra gelmedi. ben de merak ediyorum filmi.ama itiraf etmeliyim ki çok şey beklemiyorum..[signature][hline]fıleeşşhh of follınnn encıllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: arcane, 24 Ekim 2004 11:54 tarihinde demiş ki: baya bi süredir download listemde ama ne yazık ki ona sıra gelmedi. ben de merak ediyorum filmi.ama itiraf etmeliyim ki çok şey beklemiyorum.. neden?[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 son zamanlardaki filmlerin genel olarak hayal kırıklığı olması..[signature][hline]fıleeşşhh of follınnn encıllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 arkadaslar film ya yeni cikti yada cikacak.bende sabirsilikla bekliyorum texas chainsaw gibi bir seyse enfestir diyorum TESTETRE ..[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 http://www.beyazperde.com/film/2221 neden download listeme aldığımı bunu,yanında bi kaç başka yazıyı ve imdb de yazanları görünce anladım.unutmuşum ben bunları.baya iyi bi film olma potansiyeli var.[signature][hline]fıleeşşhh of follınnn encıllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 fragmanını izledim etkileyiciydi tez vakite izlemek lazımdır.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 guzel film tavsiye eylenir[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 dün izledim çok iyi bi film.şiddetle tavsiye edilir. Hayatta kalmak için ne kadar kan dökeceksin?[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi göze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Merak ettim izliyecem.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 lütfen 16 yaşından küçükler izlemesin bilinç altını kötü etkileyebilir.[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi göze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 hay deli olacam sinemada izleyelim dedik hiçbi sinemada gösterilmiyor istanbul anadolu da dün vizyona girdi ama nafile, film bolluğu var lol. deli olucam ya nası bu film gösterilmez *!duvarlara vurur*[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 aptal aptal filmlervar ya yok yakar topmuş felan filan.[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi göze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Kadıköy moda sinemasında gösteriliyo,ayrıca acaip tavsiye ederim,uzun zamandır izlediğim en iyi film[signature][hline]"An innocent man died because of my anger.That knowledge will haunt me for all eternity." -Karn Silver Golem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 kim gidicek modaya :D bizim buralarda sadece marks and spencer daki dandik sinemada var onun da saati falan yazmıyor pah.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 yanlız film gerçeken çok süper ne yapıp et izle derim.[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Cm5 Ve Fm 2005. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bu kadar övgüden sonra yarın exorcist yerine saw'a gitmeye karar verdim umarım haklı çıkarsınız :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 şimdi geldim sinemadan,gerçek bir gerilim,gerilim/korku sevenler mutlaka gidin süper film bu arada zep'in tipte ekol gözler fln pörtlek :D,adam'ın sondaki haykırışınıda unutmayacağım süperdi.[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 wow yeni gittim bu akşam muhteşemdi.ben kötü beklerken resmen şok oldum.bu haftaki en guzel filmdi.hepsine gittim.ama buna verdiğim paraya acayip helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Güzel filmdi.yanlız hayatımda ilkkez gerilim veya korku diye gittiği bir filmde gerilmedim.Tek bir sahne bile beni germedi.avp bile daha fazla gerilmişimdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 arkadaşlar yalnız dikkat ettinizmi büyük sinema salonlarında oynamıyor filim.Hiç daha önce gitmediğim sinemalarda oynuyor.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 karfurda felan oynuo.[signature][hline]Ne para,ne manita,nede araba,cokta umrumda bu dünya,duysun alem böyle aşkı bu alemde Kral ÇARŞI.. "bu sevda bitmez ,hasret bitmez,istiyen gider hiç farketmez bu alemde ÇARŞI herkese karşı Allah affeder ÇARŞI affetmez" Çarşı Forum Cm5 Ve Fm 2005. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=78133[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..." -Arif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 film guzel psikolojik gerilim diyebilirim mekanlar kurulan olum tarzlari falan biraz psikolojik olarak geriyo onun di$inda korku ile alakasi yok bana sorarsaniz gidin ole cooook super bir film degil ama guzel gorulmeye deger gidilesi filmlerden yani http://forum.paticik.com/view.php?id=95649[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar