barnacle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 şu ana kadar duyduğum en sağlam kazıklardan benim bir arkadaşımın başına geldi. iletişimde master yapmak ve asistan kadrosuna girmek için başvuruyor, sınav sonucu kadroya atanmaya hak kazanmıştır ilanını görüyor seviniyor. kayıt zamanı gidince okula öğreniyor ki mütevelli heyeti bu haklarını iptal etmiş 3 öğrencininde. sebebi iletişim fak. mezunu olmamalarıymış. ancak yöke verdikleri ilanda bunu belirtmiyolar. bölüm başkanının da haberi yok o da sövüyo heyete mahçup duruma düşüyor. adam tabi nasıl olsa kazandım burayı diye başka yerlere başvurmuyor veya kaçırıyor tarihleri. ortada kalıyor sonuç olarak. şu an torpil arıyoruz belki fikirlerini değiştirirler diye. buraya yazayım dedim de okulun ne kadar boktan şekilde yönetildiğini genç arkadaşlar görsün. izmirdeki özel okulların hepsi boktan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 kazık değil arkadaşın cezalandırmış direk kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ahah doğrudur yaparlar benimde çok küfrümü yediydi son sene. X dersinden kalmışım ben son yıla girerken, bitirme projesini almak için vermeyi gerekli dersler var ama bunların arasında x yok. haliyle ben de yaz okuluna gitmiyorum dersi dönem içinde veririm diye. okul açılmadan 2 hafta önce çat diye bi güncelliyorlar yönetmeliği, bitirme projesi almak için x'i vermek gerek diyorlar. Ben de ibibik gibi kalıyorum ortada, projeyi alamadan. Sonra dilekçeler davalar fln derken hallediyorum durumumu. Ha ama yiğidi öldür hakkınnı yeme, yazılım konusunda ilerlemek için iyi tercihlerden bir tanesi okul. Şu an iyice de oturdu bölüm, sağlam yazılımcılar çıkarak ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 barnacle said: izmirdeki özel okulların hepsi boktan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar