MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Arkadaşlar bir iş için lazım.. Yardım ederseniz müfettiş kalırım.. Bana cevap veren herkes, - rock müzik dinleyicisi olsun, olmasın - rock müzikde en sevdiği müzik adamını/grubunu yazsın. Lütfen herkes bir tane yazsın. Ve yazılan bir kere daha yazılmasın. Bu bir müzik tercihi öğrenme testi değil, sadece işime lazım. Yardım edenler için şimdiden teşekkürler..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Dream Theater - John Petrucci =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Eğer Papa Roach giriyorsa sanırım onları severim gerçi benim en sevdiğim rock grubu diye bir grubum yok ama senfonik metal sorarsanız hemen söylerim :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Opeth ---- Mikael akerfeldt [signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 nightwish-Tarja turunen adam demişsin ama kadın yazdım geçerli olur herhalde[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: nedanko, 07 Kasım 2004 17:22 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bir iş için lazım.. Yardım ederseniz müfettiş kalırım.. :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Guns N' Roses-Slash[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 metallica- hetfield.(89-94 arası) [signature][hline]wtf? [Bu mesaj pan tarafından 07 Kasım 2004 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Yanına "ozellikle bir albumu varsa" yazarsanız iyi olur. Birde solistini yazmak zorunda değilsiniz..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Muse - Absolution albümü[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 anlamadığım bi yazılan neden bi daha yazılmıyor. merak işte.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Grup: Ozzy Osbourne Gitarist: Randy Rhoads Albüm: Tribute to Randy Rhoads :) burada kendisi çalmıyor, sadece konserlerden bir derleme ölümünün anısına çıkartılmış.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org [Bu mesaj Kendercik tarafından 07 Kasım 2004 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Ra_d, 07 Kasım 2004 20:29 tarihinde demiş ki: anlamadığım bi yazılan neden bi daha yazılmıyor. merak işte. Bir iş için kullanacağım. İnsanların en sevdiklerini alıyorumki, daha gerçekçi bir liste olsun. Sadece kendi sevdiklerimi alırsam saçma olur o yüzden. Hani 2. kez yazıldığında bir işime yaramayacak o manada.. 2 tane yazarsada çok olur. Benim amacım 50 tane şarkıcı listesi oluşturmak ve insanların en sevdiği ismi bu gruba dahil etmek.. Eğer sizin sevdiğiniz yukarda yazılmışsa 2. sevdiğinizi yazabilirsiniz.. Kısaca bir sitede kullanılacak bu isimler. O yüzden..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 H.I.M - Ville Valo (Love Metal) a Perfect Circle - Jeordite White a.k.a Twiggy Ramirez(mer de noms)[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 07 Kasım 2004 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar