Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aslanlar icin hiristiyanliga cagri

athea

Öne çıkan mesajlar

said:
FRP_Master, 05 Kasım 2004 18:04 tarihinde demiş ki:
Müslüman olmama rağmen Soul'a destek veriyorum.Hiçbir peygambere de saygısızlık yapma hakkına sahip değilsin sonuçta hepsi bizim peygamberimiz..

+1[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulbringer, 06 Kasım 2004 16:18 tarihinde demiş ki:
said:
TooRan, 05 Kasım 2004 22:35 tarihinde demiş ki:
Sevgili dini duygu yüklü pati arkadaşlarım,benim alay ettiğim Hz.İsa değildir,adamdır...İlla kötüye yormak zorundaysanız,PM'den haber edin...

''leyyn'' yakıştırması kime Sn Tooran acıklarmısınız?

"Leyn" bir sıfat degildir sayın Soulbringer."Leyn" bir seslenis cümlesidir.
Sosyal ağlarda paylaş

eh hristiyan memleketlerde az dalga geçiolar sanki islamla v.s. hatta onların kültüründe ırkçılık felan oldğundan direkt ikinci sınıf insan muamelesi yapılıyor.
sonuç itibari ile türkiye müslüman çoğunluklu bir ülke diye avrupa birliğine girmesin diye uğraşan papalık görevlilerinin laflarına felan hiç girmiyim!
ben bu arkadaşı kınadığım kadar onları da kınıyorum!
bunu kınayan onu da kınadı![signature][hline]Show No Mercy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
armra, 07 Kasım 2004 16:14 tarihinde demiş ki:
eh hristiyan memleketlerde az dalga geçiolar sanki islamla v.s. hatta onların kültüründe ırkçılık felan oldğundan direkt ikinci sınıf insan muamelesi yapılıyor.
sonuç itibari ile türkiye müslüman çoğunluklu bir ülke diye avrupa birliğine girmesin diye uğraşan papalık görevlilerinin laflarına felan hiç girmiyim!
ben bu arkadaşı kınadığım kadar onları da kınıyorum!
bunu kınayan onu da kınadı!

Bilip bilmeden konuşanların sayısı gün geçtikçe artıyor kaldı ki tek korkum bu sayının toplumun düşünür araştırır tarafını geçmesi..

Saygılarımla Soul![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.tempodergisi.com.tr/kose/zeynep_gogus/05520/

Örneğin, Avrupa Anayasası'na 'Hıristiyan kültürü' maddesi koydurmak isteyen Papalık, Polonya'yı kullanarak sızma yapıyor.

hristiyan olmak marifet değil arkadaşım sana yanlış söylemişler! ben hertürlü yobazlığa karşıyım! aynen aşırı milliyetçi musevilere olduğu gibi!
bilip bilmeden konuşuyorsun demek de marifet değil!
ben kaynak dahi veriyorum yazılarıma umarım sen de vereceksin "bilip bilmeden" gibi bir laf ediyorsun ?

ayrıca = kaynaksa kaynak daha da bulurum sonuçta bunlar bilinen şeyler ben uydurmuyorum ki !

kendi bağnaz fikirlerini dayatmak için ağzına geldiği gibi konuşacaksın altına da saygılarımla yazacaksın olmuyor olmuyor !

o çocuğun kötü bir niyeti olmadığı açık! ancak tıpkı diğer ülkelerdeki gibi burada da insanar kendileri gibi olmayanlara bir şekilde kötü muamele yapıyor.
ben topuna karşıyım arkadaşım "sadece türkiyedeki yanlışlar yanlıştır" gibi bir zihniyetim olamaz.

sadece müslümanların tavırlarını kınayıp diğer bağnazları affedemem yan/taraf tutamam bu böyle biline.

herhangi bir dini görüşe dayanarak değil--daha evrensel kaideler dahilinde konuşursak herkes bir birine daha saygılı olur.
bu saygının kökeni de dini bir fundamental'e değil akla dayanır.

onu kınayan bunu kınamıyor demek lazım o zaman yaaa[signature][hline]Show No Mercy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
armra, 07 Kasım 2004 17:00 tarihinde demiş ki:
http://www.tempodergisi.com.tr/kose/zeynep_gogus/05520/

Örneğin, Avrupa Anayasası'na 'Hıristiyan kültürü' maddesi koydurmak isteyen Papalık, Polonya'yı kullanarak sızma yapıyor.

hristiyan olmak marifet değil arkadaşım sana yanlış söylemişler! ben hertürlü yobazlığa karşıyım! aynen aşırı milliyetçi musevilere olduğu gibi!
bilip bilmeden konuşuyorsun demek de marifet değil!
ben kaynak dahi veriyorum yazılarıma umarım sen de vereceksin "bilip bilmeden" gibi bir laf ediyorsun ?

ayrıca = kaynaksa kaynak daha da bulurum sonuçta bunlar bilinen şeyler ben uydurmuyorum ki !

kendi bağnaz fikirlerini dayatmak için ağzına geldiği gibi konuşacaksın altına da saygılarımla yazacaksın olmuyor olmuyor !

o çocuğun kötü bir niyeti olmadığı açık! ancak tıpkı diğer ülkelerdeki gibi burada da insanar kendileri gibi olmayanlara bir şekilde kötü muamele yapıyor.
ben topuna karşıyım arkadaşım "sadece türkiyedeki yanlışlar yanlıştır" gibi bir zihniyetim olamaz.

sadece müslümanların tavırlarını kınayıp diğer bağnazları affedemem yan/taraf tutamam bu böyle biline.

herhangi bir dini görüşe dayanarak değil--daha evrensel kaideler dahilinde konuşursak herkes bir birine daha saygılı olur.
bu saygının kökeni de dini bir fundamental'e değil akla dayanır.

onu kınayan bunu kınamıyor demek lazım o zaman yaaa

Konuyu farklı yöne çekiyorsunuz..Bizim alındığımız yada kırıldığımız tabiki bu yakıştırmalar size göre böyle neyse bu konuda sadece Peygambere yapılıp gulunen yakıştırma idi ne din düşmanlığı nede haçlı seferleri..
Sanırım bu sefer oldu nedersiniz Sn Armra ;)

Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...