Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Selam, Kız arkadaşıma aldığım accountu satıyorum. Oyun pek sarmadı, bende kendi acc. ile takılıyorum. İçinde karakter fln yok düzgün. Boş acc. olarak düşünebilirsiniz. fiyat 100tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 90tl'ye bırakabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 selamlar, acc. hala güncel için 25-30g para vardı yanlış hatırlamıyorsam. 55tl'ye bırakıcam.delcue edition hediyeleri aynen duruyor hiç kullanılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 go go refund? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 mail change yapılıyor olsa süper teklif ama işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 maili de verebilirim sanırım başka oyun acc. bağlı olmaması lazım. Alıcı çıkarsa incelerim o konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ben mail değiştirme işine bir bakayım ona göre aklıma yatarsa haberleşiriz. (o arada satarsan geçmiş olsun tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Bu refund olayı hala çalışıyor mu arkadaşlar ben keyif almadım pek 2 aydır fln da login bile olmuyorum yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 aynen haa bende 1 hafta oynadım sarmadı, refund tutorial isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar