kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Selamlar Ben iş maillerimi Gmailimde takip ediyorum Gelen maillerdeki PDF leri , normalde PC de çalışırken senkronize kullandığımız bir Drive klasöründe tutuyoruz , böylece aradığımız şeye gmail search den hızlıca erişiyoruz (pdf içinde yazanlara) Cepten takip ettiğimde ( Galaxy Note) gelen pdfleri indirip okuyorum ama , eve döndüğümde geriye dönüp PC de tek tek indirmek zorunda kalıyorum ki , bazen gözden kaçırma olabiliyor Gmail'deki bu dosyayı direkt Drive 'de göstereceğim klasöre nasıl atabilirim telefonda ? Önce save et , sonra git Drive ı aç , upload et falan çok uzun iş , daha pratik bir çözümü yok mu direkt save as diyip oraya atmak gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 save edip oku bittikten sonra GD la paylaş de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Ufak bir şeyi daha sorayım arada Attach olarak gelen bir PDF var , Save diyorum , sonra View diyorum , bazen Adobe PDF veya diğer okuyuclar açamıyor , not a valid PDF document falan diyor My Files'dan gelip direkt dosyaya basarak aç diyince açıyor , dosya bozuk değil yani Neden olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar