moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 içinde dandik bi karakter var. silersiniz zaten. 50tl. paypal yada havale olur, hangisini kullanıyosanız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 kaisersoze'ye satılmıştır. bu arada arkadaşa bilgileri verdim; ama mail değiştirme yerini bulamadık. arkadaş maili değiştiremicek mi ne saçma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 sifreyi degistigi yerde degisebiliyor. kacirmisim kotu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 mail değişmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 degistirdim de biliyorum mis gibi degisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ilk hafta değiştirmiştim ben de, ama şimdi bulamadım değiştirmek için olan yeri :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar