moriarty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 yakın zamanda amerikadan türkiyeye gelecek var mı? bi crane-tripod almayı düşünüyorum, 10kg yaklaşık. getirebilecek arkadaş varsa 300tl verebilirim getirmesi karşılığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 http://www.b-hague.co.uk/Handyjib/K16.jpg böyle bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 evet; ama vazgeçtim crane almaktan. smallhd monitor bundle alacağım onun yerine dslra. önceliği ona verdim. yani getirecek arkadaşın taşıyacağı maksimum 3-4 kilo birşey olacak. belki daha az. http://www.smallhd.com/Products/dp4/DP4-Mega-bundle-800.jpg karşılığında 200tl vereceğim. güvenilir biri olması lazım tabi sdkjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 hani biz international bi forumduk hani biz türkler dünyaya yayılmıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 vay arkadaş. hem fakir hem amerikada olan kimse yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 temmuza kadar gelen olmazsa ben yardimci olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Ben yardimci olurum, bu yil icinde gelicem Turkiye'ye, o zamana kadar bulamazsan birini ben getiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar