Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Xp kullanıyorum.Alakası yoktur sanırım fakat önceden çok güzel şekilde kullanırken şimdi downloadın başlamasıyla birlikte göçüyor ne tür bişi önerirsiniz? Ha birde gökhan modu kullanıyorum.Sorunun ne olduğunu anlasam üff... [signature][hline]msn/mail mail icq [Bu mesaj Maedhros tarafından 06 Kasım 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 uninstall edip tekrar yüklemeyi dene..[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Yaptım bi farkı olmuyor. Acaba indirdiğim dosyalar arasında sorunlu bir şey mi vardı? Çünkü silerken temp incoming klasörlerini filan yedeklemiştim.[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 olabilir de zannetmiyorum sistem le alaksı olabilir anca dierk kapanmasının[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Direk değil download başladıktan sora. Bazen bi süre download ediyo sora göçüyo kafasına göre yani (:[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Maedhros, 06 Kasım 2004 23:36 tarihinde demiş ki: Bazen bi süre download ediyo sora göçüyo kafasına göre yani (: :) Peki bir miktar indirdiinde tekrar açınca devam edebiliomusun? Eğer devam ediosa sen aç o kapansın ya da makroya bırak :) Şaka bi yana tabi de e mule deilde başka bi p2p kur o zmn :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 emuledekileri başka yerde bulamıyorum (: bazen alıyo bazen 0lanıyo belli olmuyo kafasına göre.[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ama başka yolu yok zararı yoksa bas formatı geç cd-r vardır büyük ihtimal bi backup yap at formanı üşenmiossan :P Hem kendine gelir pc[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 formattan sonrada devam etti sorun ahahah (:[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 temp folderını yükleme çektiklerinide gitti bunlar diyip 0dan çekmeye başla bu arada backup alırken sadece temp kısmını mı aldın yoksa tüm emule fodlerını mı aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 temp ve incomingi aldım o kadar.emule gokhan modu kullandığımı soylemiştim bide dimi?[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 keşke tüm folderı alsaymışsın pref kısmında senin kredin fln tutuluyor tam hangi dosya bilmiyorum belki pref folderı ile alakalı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar