sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: sheref, 04 Kasım 2004 19:59 tarihinde demiş ki: gerçek şudur ki amerikayı Yahudi Masonları Yönetiyor. teori değil gerçek yanlış anlaşılma olmasın yanlız bunu söylerken yahudilere karşı bi düşmanlık ile değil sadece amerikalaların ne kadar aptal olduğunu düşünerek söylüyorum...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 OOOOo oooOOo Senin Bizim Jet - Ali'den habrin yok sanırım :lol:[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Bush'un 4-5 dakikalık bir salaklık anı var onu izleyin yıllarca yeter size 9/11 belgeselindeki ikiz kulelere saldırı oldugunu ögrendigi hali olamaz böyle bir ifade ya lol[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Horrible, 04 Kasım 2004 18:51 tarihinde demiş ki: Ya amerikan halkı nasıl bu kdr salak oluyor anlamıyorum.Adamın tipe bak ya nasıl böle birini seçiolar :) o adamda kafa var kafa! o kafa sende olsaydı sende belki cumhur başkanı olurdun.. Aranızdaki fark bu![signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 :) Süper bir adam ya. Kimse düşemez denen denge aletinden- ginger- düşmesini beceren yetenekli ökküz insan . Ehehe:)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 http://web.paticik.com/komik/goster.php?op=3&sayfa=3 burada paticik komik de dolu bush resmi var buyrun bakın starwars posteri benim favorim[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 amerilka nasil desem %99.9 u zır cahil kalan %0.01 i zeki olan ve bu zekilerin son 30 yıldır yonettigi cokecek olan bir devlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 abe komık momık adam piyon arka takımı götürüo işi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 2. resimden anlamadım ben bişey :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: December_Flower, 04 Kasım 2004 20:13 tarihinde demiş ki: 2. fotoyu anlamayanlar zoom yapsın,anlayacaklardır... [signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 puşt işte...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ya sadace amerikalılarmı? babam fb maçı için pariste bu akşam 1:00 de dönücek,ya paraiste bir tane ingilizce bilen yokmuş.amerikada öyle adiler en kral bizim dilimiz başka dile ne hacet der gibi en okumuş olanları bile başka bir dil bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Hellsing, 05 Kasım 2004 00:25 tarihinde demiş ki: Ya sadace amerikalılarmı? babam fb maçı için pariste bu akşam 1:00 de dönücek,ya paraiste bir tane ingilizce bilen yokmuş.amerikada öyle adiler en kral bizim dilimiz başka dile ne hacet der gibi en okumuş olanları bile başka bir dil bilmiyor. ?[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 harbiden birince resim neyse de ikinci resimdeki komikliği ben anlamadım[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Horrible, 04 Kasım 2004 18:51 tarihinde demiş ki: Ya amerikan halkı nasıl bu kdr salak oluyor anlamıyorum.Adamın tipe bak ya nasıl böle birini seçiolar :) Böyle komedyen seçilmezmmi ya :-P bu adam olmasa napıcak amerika nasıl gülcek[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ben sevmem bush u :P[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: December_Flower, 05 Kasım 2004 00:03 tarihinde demiş ki: said: December_Flower, 04 Kasım 2004 20:13 tarihinde demiş ki: 2. fotoyu anlamayanlar zoom yapsın,anlayacaklardır... mal gibi bakmasından başka komiklik görmedim. olay o mu :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Hellsing, 05 Kasım 2004 00:25 tarihinde demiş ki: Ya sadace amerikalılarmı? babam fb maçı için pariste bu akşam 1:00 de dönücek,ya paraiste bir tane ingilizce bilen yokmuş.amerikada öyle adiler en kral bizim dilimiz başka dile ne hacet der gibi en okumuş olanları bile başka bir dil bilmiyor. Fransizlar inglizice bilirler ama konusmazlar Dil milliyetciligi yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 LOL koptum buna:lol:[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ahhah eleman süper ya :)[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 [signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 [signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar