Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 arkadaşalr bi applicatiodnayım c# ile int textBox2=(a*38)+5 bunu string e nasıl çevircem yardımcı oalbilcek varmı ?[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 neyi stringe çevirecen onu anlamadım orada yazdığını çevireceksen başına (string) ekle string output = (string)intDegisken ya da string.Parse() yapabilirsin. //çoğu veri tipinin parse metodu vardır. onu kullanmakta fayda var.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 hatta daha güzeli, çoğu veri tipinin ToString() metodu vardır, onu kullan. string degisken = textBox2.ToString(); gibi [signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 07 Kasım 2004 01:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 textBox adı üstünde abi, string iceriyor zaten? ya ben anlamadım ne demek istedigini ya da sen anlatamadın :)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Sholver, 07 Kasım 2004 00:41 tarihinde demiş ki: ... int textBox2 ... valla arkadaş textBox2 adında integer bir değişken tanımlamış ben onun yalancısıyım[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 onu stringe cevirmeye kalkarsanız yalnız evaluate edilmis halini cevirir..yani yapmak istediginiz tam olarak o deil sanırım??
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 valla ben birşey yapmak istemiyorum bence integer hali de güzel o değişkenin ayrıca veri tipi değişimi üzerine 6 mesaj yazabildiğimiz için önce kendimi daha sonra desteklerini eksik etmeyen ceday arkadaşımı tebrik ediyorum. horaa :D[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
Öne çıkan mesajlar