Meov Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Yeni bir sistem topladım şuan; amd phenom2 x5 işlemci (965lerden) 8gb geil enchance corsa ram barracuda 500gb hdd etc. o/b ekran kartı kullanıyorum şuan ati radeon hd4200 mouse normal windows kullanımında video izlerken vs ya da flash destekli sitelerde gezerken /gözlemlediğim kadarıyla/ yavaşlıyor. böyle çok hafiften takıla takıla ilerliyor. bunun sebebi nedir acaba? ramler 1600 mhzda çalışıyordu alakalıdır diye onları 1333'e çektim ama düzelme olmadı. ekran kartı ile mi ilgilidir? ya da? pillerini vs yeni değiştirdim. kasa masanın altında sağda, mouseun receiverını kasanın ön paneline alayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 bir de kablolu mouse dene ve receiver ile bir problem olup olmadığını anla bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 dur receiverı ön panele alayım madem, klavye mouseta sıkıntı yok ama araya modem vs girdi şimdi belki ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar