Pluton Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Ya deli edicek beni, bağlanmaya çalıştığımda şöyle bir hata veriyor; Hatayı verdiği zaman hemen yukarısındaki Sql kodu ile şifreyi değiştiriyorum. Yeni şifreyi girdiğimde yine aynı hatayı veriyor. Ne yapmalıyım acabasa ?
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Must change next logini tıkladıgımın farkındayım bu arada ama değişiklik yapamıyorum şimdi hiçbir şekilde. Not: Abi nedendir bilmiyorum ama 1 saattir bununla uğraştım. Şuraya konu açtıkdan 5dk sonra SQL kodunun ne kadar anlamsız oldugunu farkeip hata kodlarını adam gibi okuyunca hallettim. Neyse çözümüde yazayım baride :D GO ALTER LOGIN [sa] WITH DEFAULT_DATABASE=[master] GO USE [master] GO ALTER LOGIN [sa] WITH PASSWORD=N'SIFRE' GO Olarak kullanmak gerekiyormuş. Gidipde saftirik gibi "MUST_CHANGE" açık yaparsanız bağlanamıyormuşsunuz :D
aramil Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Feyz alındı. Aslında bu tarz şeyleri paylaşmaya özen gösterse herkes, diğerlerine ciddi katkısı olacak da kimse uğraşmıyor.
di Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Aslinda aldigi hatayi okuyup, manual'i okusa ya da google'da iki dakka arasa herkes, bik bik bik vir vir vir. asdsadas
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Sen karışmasan olmuyor ellam. İlk başta öyle hata vermiyordu. Herkes google'da "enable" etmekten falan bahetmiş. O hatayı nasıl aldırdım bilmiyorum ondan sonra çözüldü olay zaten , artiz :D
Öne çıkan mesajlar