Pluton Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Ya deli edicek beni, bağlanmaya çalıştığımda şöyle bir hata veriyor; Hatayı verdiği zaman hemen yukarısındaki Sql kodu ile şifreyi değiştiriyorum. Yeni şifreyi girdiğimde yine aynı hatayı veriyor. Ne yapmalıyım acabasa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Must change next logini tıkladıgımın farkındayım bu arada ama değişiklik yapamıyorum şimdi hiçbir şekilde. Not: Abi nedendir bilmiyorum ama 1 saattir bununla uğraştım. Şuraya konu açtıkdan 5dk sonra SQL kodunun ne kadar anlamsız oldugunu farkeip hata kodlarını adam gibi okuyunca hallettim. Neyse çözümüde yazayım baride :D GO ALTER LOGIN [sa] WITH DEFAULT_DATABASE=[master] GO USE [master] GO ALTER LOGIN [sa] WITH PASSWORD=N'SIFRE' GO Olarak kullanmak gerekiyormuş. Gidipde saftirik gibi "MUST_CHANGE" açık yaparsanız bağlanamıyormuşsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Feyz alındı. Aslında bu tarz şeyleri paylaşmaya özen gösterse herkes, diğerlerine ciddi katkısı olacak da kimse uğraşmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Aslinda aldigi hatayi okuyup, manual'i okusa ya da google'da iki dakka arasa herkes, bik bik bik vir vir vir. asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 rtfm diyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Ta kendisi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Sen karışmasan olmuyor ellam. İlk başta öyle hata vermiyordu. Herkes google'da "enable" etmekten falan bahetmiş. O hatayı nasıl aldırdım bilmiyorum ondan sonra çözüldü olay zaten , artiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar