mikado Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Illet oldum, 2 saattir forumu okuyorum bulamadim; Blizzard Downloader'deki torrent client'ini ayiran programin ismini hatirlayan varmi acaba?[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 www.worldofwarcraft.com/downloads/protected/world_of_warcraft_stress_test_installer_downloader.exe bumu?[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Hayir, blizzard downloader'de kisitli bir hizda download yapildigi icin exe'nin icindeki torrent clienti cikarip limite takilmadan hizli download yapiliyordu, hatta wow'da bu konuyla ilgili thread'de acilmisti.. Bir programla client'i exe'den ayirip azerus veya benzeri bir torrent client'i ile indiriyorduk..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 PE Explorer[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar