krypt Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 WoW+WoW Burning Crusade+Diablo III bulunmaktadır. WoW'u baya uzun zamandır oynamıyorum içerisindeki karakterler pek önemli değildir sanırım. Diablo III'te de bir adet 60+2 Monk var. Neden satıyorsun derseniz, yazın Diablo oynadım işte az, artık vaktim yok giremiyorum. Üç oyunun da cd'leri, kutuları durmaktadır sapasağlam. İlgilenenler ö.m. atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
krypt Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
krypt Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 120 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
krypt Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 60 tl veya GW2 hesabı ile takas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalamaro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 özel mesaj yazdım donersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar