geffen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bundan sonra sabaha doğru o gece takip edemeyenler için en güzel, en komik, en beğenilen postları buraya alıntı şeklinde aktaralım ki sabah gelenler de pek bişi kaçırmasınlar.. said: fordcus, 07 Kasım 2004 04:15 tarihinde demiş ki: iki örnek arasında bağlantı görebiliyorsan galiba öylesin.. sen sağ elinle törtivan yapıyosun bir de tokalaşıyosun milletle. Oha noluyor lan System LoadError verdi.. akabindeki mesaj.. said: daverc, 07 Kasım 2004 04:16 tarihinde demiş ki: BENIM BITTIGIM AN SUANDIR BEYLER , FORDCUS BITIRDIN BENI AAAAAAAAAH ...... said: daverc, 07 Kasım 2004 03:57 tarihinde demiş ki: katilmis olsa benziyo galiba demez zansanirsam :p diyedebilir bu saatte hersey olur akabindeki mesaj.. said: fordcus, 07 Kasım 2004 04:57 tarihinde demiş ki: ..bu saatte herşey olabilirdiyerek süper bağlamışsın o kelimeyi kopardın beni.. [signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Gülen Olmazsa Reaksiyon Almaz.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Sen ishte koparırız biz :) *!kopar*[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bilmiyorum bana komik gelmişti galiba o anda tutuyo büyü :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konudan bagimsiz hale gelince anlam ifade etmeyen sozcuk gruplariyla nereye kadar gidilebilir? Ayrica kopus gorecelidir , birinin koptuguna diger ''ya kop git allasen diyebilir'' .[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: fordcus, 07 Kasım 2004 05:05 tarihinde demiş ki: Bilmiyorum bana komik gelmişti galiba o anda tutuyo büyü :) o an galyana gelmişin heralde :)[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 daverc bu saatte felsefe şeetme.. neyse ya ben uyuyim artık.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 fordcus için; daverc bi yol al ya..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar