NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bir düşünün siz Milli Eğitim Bakanı olsanız neler yapardınız ? Ben direk devamsızlık sınırını 50 ye flm çekerdim :lol:[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 GIH GIH GIHGGAGWE[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 hmm oda güzel bi uygulama :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 8 Yıllık zorunluluqna lıseyıde katardım tabı ımkanım olursa..[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Infeqted, 07 Kasım 2004 03:16 tarihinde demiş ki: GIH GIH GIHGGAGWE +1 :-p[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: rexx, 07 Kasım 2004 03:33 tarihinde demiş ki: 8 Yıllık zorunluluqna lıseyıde katardım tabı ımkanım olursa.. bak bu gerçekten güzel[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 devam zorunluluğu olmayan (herkes kendi sorumluluğunu taşımayı öğrensin) 11 yıllık zorunlu eğitim. doğru düzgün öğretmen yetiştirilmesi (ki bu had safhada önemli). din dersini seçmeli ders yapmak. orta okul ve liseye herkese zorunlu felsefe dersi. dersleri ezberle değil öğrenmeyle geçilebilecek hale getirmek. okullara her çocuğun teee ilkokuldan bu yana kayıtlarını ilgilerini becerilerini gözlemleyebilecek rehber öğretmenler yerleştirmek.(bu beyinsiz eğitim sistemiyle kimbilir kaç tane picasso yokolmuştur.) okulları disiplinli bol kurallı nefret edilen yerler halinden çıkartıp herkesin merakla öğrenmek istediği yerler haline getirmek (zaten kendiliğinden olur bu.) bu ingilizce eğitim saçmalığını çıktığı yere geri gömmek. onun yerine türkçe derslerde yabancı ek kaynak kitap kullanmasını sağlamak. gerekirse ufacık çocuğa çeviri yaptırtmak.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Rahan, 07 Kasım 2004 03:51 tarihinde demiş ki: devam zorunluluğu olmayan (herkes kendi sorumluluğunu taşımayı öğrensin), din dersini seçmeli ders yapmak. dersleri ezberle değil öğrenmeyle geçilebilecek hale getirmek. okulları disiplinli bol kurallı nefret edilen yerler halinden çıkartıp herkesin merakla öğrenmek istediği yerler haline getirmek (zaten kendiliğinden olur bu.) aynen böyle[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Yok öle bişey, okul ne ya? Çocuk yuvası.. İnsan herşeyi gerçek hayatta öğreniyor.. Okulda sex yapmasını öğretiyorlarmı? Hyr! Ama gerçek hayatta abilerimiz öğretiyor :) En iisi gerçek hayatta öğrendiklerimiz. Okulda sadece saygı sevgi zart zurt öğretirler adama..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bize daha 7. sınıftayken din dersi flm seçmeli olacak demişlerdi lise 2oldu halen olmadı[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Acextar, 07 Kasım 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Yok öle bişey, okul ne ya? Çocuk yuvası.. İnsan herşeyi gerçek hayatta öğreniyor.. Okulda sex yapmasını öğretiyorlarmı? Hyr! Ama gerçek hayatta abilerimiz öğretiyor :) En iisi gerçek hayatta öğrendiklerimiz. Okulda sadece saygı sevgi zart zurt öğretirler adama.. abilerin gerçek hayatta sana aylık maaşta veriolar mı ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Din dersi adı altında İslam dersi değil, din dersi verirdim, isteyen ek alırdı diğerini. Din tarihi vs. olarak verirdim yani ben. Totemizm den başlar, Budaizm e giderdim. Cinsel eğitim koyardım ilkokuldan itibaren, hatta liseleri doğum kontrol konusunda bilinçlendirip prezervatif dağıttırırdım. Resim, beden eğitimi vs. gibi dersleri not sistemi harici tutardım. Adam gibi öretmen yetiştirirdim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen [Bu mesaj Penthesilea tarafından 07 Kasım 2004 04:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: NotoriuS, 07 Kasım 2004 04:41 tarihinde demiş ki: said: Acextar, 07 Kasım 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Yok öle bişey, okul ne ya? Çocuk yuvası.. İnsan herşeyi gerçek hayatta öğreniyor.. Okulda sex yapmasını öğretiyorlarmı? Hyr! Ama gerçek hayatta abilerimiz öğretiyor :) En iisi gerçek hayatta öğrendiklerimiz. Okulda sadece saygı sevgi zart zurt öğretirler adama.. abilerin gerçek hayatta sana aylık maaşta veriolar mı ? Okulda para veriyorlarmı? Ben hiç para almadım hep verdim n'dense..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ben milli egitim bakani olsam bodrumdan bi yazlik alirdim bide altima bmw x5 cekerdim heralde gerci jipleri sevmem ama onu begendim, birazda banka felan hortumlardim heralde, olmadi bagis adi altinda okullara para toplatip sonra cebe atardim felan...bakan ne yaparki ? :([signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 okulda bende verdim ama ilerde inşallah bunları kat kat geri alırım. okumadan bişey olunmaz işte bu kadar..[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 The End..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- [Bu mesaj Acextar tarafından 07 Kasım 2004 04:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Acextar, 07 Kasım 2004 04:46 tarihinde demiş ki: The End.. [signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 yok yok olmadı şöle yazalım. *!the mutlu son*[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- [Bu mesaj Acextar tarafından 07 Kasım 2004 04:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar