Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı

NotoriuS

Öne çıkan mesajlar

devam zorunluluğu olmayan (herkes kendi sorumluluğunu taşımayı öğrensin) 11 yıllık zorunlu eğitim.
doğru düzgün öğretmen yetiştirilmesi (ki bu had safhada önemli). din dersini seçmeli ders yapmak. orta okul ve liseye herkese zorunlu felsefe dersi. dersleri ezberle değil öğrenmeyle geçilebilecek hale getirmek. okullara her çocuğun teee ilkokuldan bu yana kayıtlarını ilgilerini becerilerini gözlemleyebilecek rehber öğretmenler yerleştirmek.(bu beyinsiz eğitim sistemiyle kimbilir kaç tane picasso yokolmuştur.)

okulları disiplinli bol kurallı nefret edilen yerler halinden çıkartıp herkesin merakla öğrenmek istediği yerler haline getirmek (zaten kendiliğinden olur bu.)

bu ingilizce eğitim saçmalığını çıktığı yere geri gömmek. onun yerine türkçe derslerde yabancı ek kaynak kitap kullanmasını sağlamak. gerekirse ufacık çocuğa çeviri yaptırtmak.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 07 Kasım 2004 03:51 tarihinde demiş ki:
devam zorunluluğu olmayan (herkes kendi sorumluluğunu taşımayı öğrensin), din dersini seçmeli ders yapmak. dersleri ezberle değil öğrenmeyle geçilebilecek hale getirmek.
okulları disiplinli bol kurallı nefret edilen yerler halinden çıkartıp herkesin merakla öğrenmek istediği yerler haline getirmek (zaten kendiliğinden olur bu.)

aynen böyle[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Sosyal ağlarda paylaş

Yok öle bişey, okul ne ya? Çocuk yuvası.. İnsan herşeyi gerçek hayatta öğreniyor.. Okulda sex yapmasını öğretiyorlarmı? Hyr! Ama gerçek hayatta abilerimiz öğretiyor :)
En iisi gerçek hayatta öğrendiklerimiz. Okulda sadece saygı sevgi zart zurt öğretirler adama..[signature][hline]Emekli Ultimacı
UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum..
-Somebody else's lover..-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Acextar, 07 Kasım 2004 04:39 tarihinde demiş ki:
Yok öle bişey, okul ne ya? Çocuk yuvası.. İnsan herşeyi gerçek hayatta öğreniyor.. Okulda sex yapmasını öğretiyorlarmı? Hyr! Ama gerçek hayatta abilerimiz öğretiyor :)
En iisi gerçek hayatta öğrendiklerimiz. Okulda sadece saygı sevgi zart zurt öğretirler adama..

abilerin gerçek hayatta sana aylık maaşta veriolar mı ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Sosyal ağlarda paylaş

Din dersi adı altında İslam dersi değil, din dersi verirdim, isteyen ek alırdı diğerini. Din tarihi vs. olarak verirdim yani ben. Totemizm den başlar, Budaizm e giderdim.

Cinsel eğitim koyardım ilkokuldan itibaren, hatta liseleri doğum kontrol konusunda bilinçlendirip prezervatif dağıttırırdım.

Resim, beden eğitimi vs. gibi dersleri not sistemi harici tutardım.

Adam gibi öretmen yetiştirirdim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana
Penthesilea : tamam abi hemen

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 07 Kasım 2004 04:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NotoriuS, 07 Kasım 2004 04:41 tarihinde demiş ki:
said:
Acextar, 07 Kasım 2004 04:39 tarihinde demiş ki:
En iisi gerçek hayatta öğrendiklerimiz. Okulda sadece saygı sevgi zart zurt öğretirler adama..

abilerin gerçek hayatta sana aylık maaşta veriolar mı ?

Okulda para veriyorlarmı? Ben hiç para almadım hep verdim n'dense..[signature][hline]Emekli Ultimacı
UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum..
-Somebody else's lover..-
Sosyal ağlarda paylaş

Ben milli egitim bakani olsam bodrumdan bi yazlik alirdim bide altima bmw x5 cekerdim heralde gerci jipleri sevmem ama onu begendim, birazda banka felan hortumlardim heralde, olmadi bagis adi altinda okullara para toplatip sonra cebe atardim felan...bakan ne yaparki ? :([signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...