kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Bi sorum var samsung s3 var bende ve 1 gb internet paketi alddim bunu nasil aktif edebilirim? Ayarlardan mobile networke girip use packet data dedigimde konturumden gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 iphone almış olsaydın çok kolay olacaktı siri.. ACTIVATE! diyecektin sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ben bana ters yapan arkadaşımı siri'ye şikayet ettim. he'll be dead in 7days dedi. arkadaşım öldü. true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Android kafasına göre kontor ya da paket seçmez. Müşteri hizmetlerini ara söv düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar