Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hide/Stealth olmadan Ninja

arcane

Öne çıkan mesajlar

said:
Kumadam, 28 Ekim 2004 12:16 tarihinde demiş ki:
Healing kullanmayan capon'a biz "kamikaze" deriz.

bizde kendi aramızda hilikus (mono) diyoruz :)

kesin kullanmayacak ninja olursa eminim bundan lol[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman

[Bu mesaj Popeye tarafından 28 Ekim 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi keresinde barracoona gitmiştik 4 kişi. kendime güveniodum baya hiçbi fighter alamaz diye... mageler bi şekilde alıolar lag yok uzaktan çakıolar yatırıyolar onu geçtim ama dediğim gibi fighterlere karşı baya bi güveniodum... bizden iki kişi hemen düştü zaten. bi sethlorun mage kaldı bi de benim paladin. eleman dalıyo dalıyo ama ikimiz yanyana durduğumuz için yiyemiyo. lag var ayrılmadık fazla adam 10 pingle toz attırıyo etrafımızda. baktı fighterle ne uuraşcak sethin tam acık uzaklaştıı anı seçti onu da aldı. kaldım sap gibi. tabi orta uzunlukta bi itişmeden sonra biz de yattık. neyse herşeyden sonra elemanın 6x120 olduunu örendim de fazla üzülmedim. ama 4 ümüzü de almıştı onu unutmuycam hiç heralde......
Sosyal ağlarda paylaş

her ay EA da birini daha zengin ediyorz iste..

thread'e GERi donersek, sanirim hide stealthsiz ninja olur, ama tamamen powerplay ustune ve biriki combo ustune kurulu olur...onun yerine belki bushido daha iyi olur..denemeden goremicez anlasildi..

bol sans herkese..[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

denemiş deneyim kazanmış biri var mı arkadaşlar ne durumdayız, accountu açtım da hehe.[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..."
-Arif

Sosyal ağlarda paylaş

şu an oside varmı samurai empire ? varsa samurai empire için upgrade falan etmeme gerek varmı accountu ? çok canım çektide güzel ninja bi char yapmak şöyle bişi yaparım heralde:
ninjitsu
hide
stealth
tactic
anatomy
fencing-swords
magery[signature][hline].

[Bu mesaj tunca tarafından 07 Kasım 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...