Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 +1 bushido bracelet ı satılır bu arada :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Kumadam, 28 Ekim 2004 12:16 tarihinde demiş ki: Healing kullanmayan capon'a biz "kamikaze" deriz. bizde kendi aramızda hilikus (mono) diyoruz :) kesin kullanmayacak ninja olursa eminim bundan lol[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman [Bu mesaj Popeye tarafından 28 Ekim 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ya şu fantaziler nedendir bilmiom herkes bişiler dio.. benim bi paladinim var o da.. Swords parry anat tact healing focus neden mi 6 skil... düşünün bulun ehue az bi de chiv var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bi keresinde barracoona gitmiştik 4 kişi. kendime güveniodum baya hiçbi fighter alamaz diye... mageler bi şekilde alıolar lag yok uzaktan çakıolar yatırıyolar onu geçtim ama dediğim gibi fighterlere karşı baya bi güveniodum... bizden iki kişi hemen düştü zaten. bi sethlorun mage kaldı bi de benim paladin. eleman dalıyo dalıyo ama ikimiz yanyana durduğumuz için yiyemiyo. lag var ayrılmadık fazla adam 10 pingle toz attırıyo etrafımızda. baktı fighterle ne uuraşcak sethin tam acık uzaklaştıı anı seçti onu da aldı. kaldım sap gibi. tabi orta uzunlukta bi itişmeden sonra biz de yattık. neyse herşeyden sonra elemanın 6x120 olduunu örendim de fazla üzülmedim. ama 4 ümüzü de almıştı onu unutmuycam hiç heralde...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 her ay EA da birini daha zengin ediyorz iste.. thread'e GERi donersek, sanirim hide stealthsiz ninja olur, ama tamamen powerplay ustune ve biriki combo ustune kurulu olur...onun yerine belki bushido daha iyi olur..denemeden goremicez anlasildi.. bol sans herkese..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Yanlız arslanın anlattığı olayda bizden birinin pk cesedin başında dururken cesedi sakin sakin toplamaya çalışması sorada tabiki ölmesi bombaydı sorduğumda çantayı düzenliyodum abi demişti[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 pk acgozlulugun kurbanı olmus :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 denemiş deneyim kazanmış biri var mı arkadaşlar ne durumdayız, accountu açtım da hehe.[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..." -Arif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 şu an oside varmı samurai empire ? varsa samurai empire için upgrade falan etmeme gerek varmı accountu ? çok canım çektide güzel ninja bi char yapmak şöyle bişi yaparım heralde: ninjitsu hide stealth tactic anatomy fencing-swords magery[signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 07 Kasım 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 var ve upgrade etmen lazım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar