Masakari Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 calimero said: @moriarty beni günde kaç abaza ekliyo biliyo musuan?! :( Slm asl?
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 pontipati said: Vendy said: facebook.com/messages/*kızın facebook ismi*/ şeklinde adres yazarsan mesaj atma imkanın oluyordu eskiden, şimdi durum nedir bilmiyorum. Onun dışında bir çözüm yok, o ekleyecek seni veya ilk mesajı o atacak. oluyomuş hala +rep Lan bende niye olmadı? Şimdi denedim. Düzeltmişler sanırım.
Meov Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 moriarty said: aynen yolla bekliyorum küçük sürprizlerim var sevgili jim, Sakin ol.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Ramocan said: Tanıdıksa git konuş olm ya, ne facebuku, seviyom seni evlenecez de, kısmet de nimet de kandır işte...G.tün yemiyosa da yanaşma, bugün add'i kapatan yarın suratına kapıyı da kapatır...
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 moriarty said: aynen yolla bekliyorum küçük sürprizlerim var bekliyorm yolla hadi la balonunu patlattığım
Öne çıkan mesajlar