xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 yurtdışından (ingiltere) fatura değeri 150$ lık direksiyon seti alıcam fakat gümrükte sıkıntı çıkarır mı yada ekstra masraf? kutusu epey büyük bu arada bavul büyüklüğünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 geliş tarihini kurban bayramına rast gelecek şekilde ayarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 çıkarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 mesela ne kadar çıkarır. aynı ürün ebay de 90 dolar ekliyor amazonda free yazıyor mesela o 90 dolar gümrük ücreti mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bayramda limitin yukselmesi eskide kaldi. 75 euro olmasi lazim en son limitin - ki buna kargo da dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 aynen 75 olayı beni de üzdü :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ya üç gün sonra bıkacan değmez, yazık o paraya öküz alınır o paraya öküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 150$ nereye alıyosun öküz, o kadar ucuz değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ufaktan alırız biz de süt danası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 o olabilir, gerçi bilmiyorum piyasası nasıldır ama ucuzmuş yani alınıyorsa eğer asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Sailor said: bayramda limitin yukselmesi eskide kaldi. 75 euro olmasi lazim en son limitin - ki buna kargo da dahil. kargo dahil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 "Tatar Ramazan" said: ya üç gün sonra bıkacan değmez, yazık o paraya öküz alınır o paraya öküz gt1 den beri oynuyorum gecen hafta kirildi bikmam yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 150$ ise işte +30$ falan gümrük şeyi olur en fazla, kargo önemli ama, normal kargo değilde dhl falan getirirken takılırsa o 300$ olabilir bi anda :p bide gümrükçünün %110 kontrolu var paket üstünde, hiç takılmadan da geçebilir yani. 75 euroya kargo dahil değil bide (zaten amerikadan ortalama bi kargo +40$), yoksa benim herbişeyimin takılması lazımdı şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 %18 kdv nin dışında %10 bilmemne vergisi ayrıca ilk defa yurtdısından ürün getirtiyorsan bir sürü işlem yapılıyor,onlarada ayrıca para veriyorsun,tahminimce ürün bedelinin %50 si kadar daha masrafın olur. Ayrıca özel kargo firması(fedex,dhl vs) ile gelirse çok üzülürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 lan ben de logitech g25'i satsam mı acaba ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 dasaaa said: lan ben de logitech g25'i satsam mı acaba ya? benim aldigim direksiyon degil standi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 şunuda unutmayın usd yada euro faturası ile gelmeyecek ingiltereden gelen ve pound limiti düşük gümrükte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bilgiler için teşekkürler vazgeçtim direk burda marangoza yaptırırım daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar