Xururuca Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 End game'e başlamaya hazır lvl 80 Guardian. Raid leaderi olduğumdan wow'a geri dönmek zorundayım. Bari başka bi arkadaşın işini görsün. Character Videosu http://www.youtube.com/watch?v=eFhxD1bAvjI&feature=plcp Alan şu makaledeki "80 things to do at GW2" konularına başlayabilir :) http://guildwars2hub.com/features/editorials/80-things-do-level-80 * Karakter çok özenle çıktığı günden bu yana her gün oynanmıştır. 2monthly ve dailyler yapılmıştır. * 400 Armorsmith, 400 Cooking * 92 Tane Skil Point Harcanmadı birikmiş bekletiliyor. * Yeni Char acacaksanız cooking ile kasmak icin cooking bankası full matlidir. *Guild lideri olduğundan videoda gördüğünüz gibi kendi bannerlarınız (+10%Magic Find,Gather bonus, Karma Bonus etc) üretip istediğiniz yerde atıp kullanabiliyorsunuz. http://imgur.com/0YWEr Bonus kullanma cimrisi olduğumdan oyun başından beri cıkan bek cok bonus ve normalde nakit ile alınan itemları (resurrection orbs, portable tradepost, bank, transmutation scrolls etc) toparladım zor günler için sakladım duruyorlar. 250 stacklı Mytics salvage kit yine gem alınarak yapıldı resimde görülebilir. * En büyük wow guildlerinden Nihilum ile aynı serverda. Vabbi serveri. Kungen'in streami takip etip beraber WvW yapıyoruz keyifli oluyor. *İsterseniz 10gold ingame money ile saniyeler içinde realm transferi yapabiliyorsunuz. Şuan 10gold parası var. * Yine benimle aynı guildde aynı derecede özenle kasılmış kankamın "ELEMENTALİST" karakterinide satmayı düşünüyoruz ilgilenen olursa. * Fiyat 120 TL 0 537 955 9660 Ankara Elden alabilir, ankara dışı önce parayı havale eder anında hesabı alır. ----------------------------------------------------- *Reference: 3 Yıl önce yine buradan Türkiye'nin ilk satılık warhammer characterini başka bir arkadaşa devretmiştim 250tl ye. http://forum.paticik.com/read.php?27,3618448,3618448#msg-3618448 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 fiyat güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xururuca Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Forumdan tanıdık bir arkadaş alıcı, 2karakterde 1 günlük rezervedir. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xururuca Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Rezerv kalkmıştır. Tekrar satışa açılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Güzel dostumda ben şu kungen olayını anlamıyorum :D Karakterin kungenle alakası ne? Kungen Wow a geri döndü öncelikle.Vabbide onlarla aynı diyorsun dönmese bile 200k ya 30k puanla yendigimiz server pvpde oyuncu bile yok içinde wvwde berbat.Bunlar karakterin fiyatını artıracak şeyler mi şimdi onu anlamadım :) Geçen biride yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xururuca Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Kungen ben postu açtıktan sonra wowa geçti. Seviosan takılır takip edersin, sevmiosan takılmaz, izlemez, gereksiz cevap atmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Vurdu gol oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Astronom said: Güzel dostumda ben şu kungen olayını anlamıyorum :D Karakterin kungenle alakası ne? Kungen Wow a geri döndü öncelikle.Vabbide onlarla aynı diyorsun dönmese bile 200k ya 30k puanla yendigimiz server pvpde oyuncu bile yok içinde wvwde berbat.Bunlar karakterin fiyatını artıracak şeyler mi şimdi onu anlamadım :) Geçen biride yazmış. Arıza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Adamın konusu benim sayemde hep yukarıda Up'lıyorum yinede yaranamıyoruz arkadaş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar