Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Antalya da oturuyorum.. Bizim şirkete gitmiştim baktım şirketin arka tarafta Polis Otobüsü durdu bi bölük çevik kuvvet indi araçtan.. neyse ben şirkete gittim arkadaşta var yanımda geyik yapıyoz falan ben işlerimi hallettim şirkette.. tekrar indik aşağı yine geyik yapar vaziyette gidiyoruz.. şirketin ön tarafına geçtim baktım bu çevik kuvvet foto çektiriyo.. Lanet olsun federaller dedim.. geçtim yanlarında durdum onlar böyle kollarını arkada birleştirmiş "Rahat" pozisyonunda duruyolardı bende o şekilde durdum..Fotoğrafta çıktım Akşam eve gittiğimde öğrendim ki DHKPC liler bi eylem yapıyolarmış ki bastırmak için mi ne gitmiş oraya çevik kuvvet garip bi olay varmış.. dumur oldum.. ---- Diğer bir dumur ise Bir Music Center a In Flames albumlerinden birini sordum.. Adam öyle bir grup yok dedi.. Teşekkür ederim dedim bende..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 07 Kasım 2004 02:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 07 Kasım 2004 02:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 muahah komik ayrıca bende Antalya'danım[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bugün tramvayda müzik dinlerken yanımdaki adamın kartvizitlerini karıştırdığını gördüm. Birtanesinde ''Sidici Ekrem'' yazıyordu. Vallaha da billaha da :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 hahaha oda güzel[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Öyle bir grup yok nasıl bir laftır ya? :D[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ever fitil oldum herife zaten.. Eternal la her geçtiğimizde bilerek soruyoduk in flames in albümleri varmı diye..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 nalburiye dükkanımız tutmadı sidi ci dükkanı açtıgın dier vers.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 blizzard polislere niye dumur oldun ki zırt pırt haberlerde çıkıyo zaten orayı bastılar burayı bastılar diye. =)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 DHKPC gibi ciddi bi örgütün eylemini bastırmak için gelen çevik kuvvet sıraya geçmiş yanlarında ben rahat pozisyonunda fotoğraftayım.. polis e değil kendime dumur oldum[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar