Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Alexi_Septimus, 06 Kasım 2004 19:25 tarihinde demiş ki: said: Black_Lupin, 06 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: Hatta işte demişsin Knights Templar onu koruyor diye. Bu yukarıda bahsettiğim teorilerin devamında sanırım bir yerde onun gömülü olduğu idda edilen bir yer vardı.Tam emin değilim.Orası aslında Kutsal Kadeh'in gömülü olduğu yer falan değil, Magdalane'in mezarı deniliyordu böyle çok karışık vaziyetler ki. Ben kasenin değilde kutunun magdalenaya ait bir kilisede olduğunu zannediyordum. Hmmm aydınlattığın için sağol. Birde kutsal kadeh yada kase deniliyor diye biliyorum. Çünkü konu çok spekulatif bir konu herkez bişi soyluyor . En azından biz sadece izlemek durumunda kalıyoruz. Yinede bu tür konuları konuşmak bile insanı gaza getiriyor :) [signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia | -------------------------------------------------------------- Gücünü asla gösterme ! [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 06 Kasım 2004 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 devam edebilişrsin CIA zihin komtrol operasyonu ve İllumte. ye kadar yolun var sonra kafayı çizersin benim gibi..[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 derin mevzular . da vinci şifresi başlangıç olabilir sonu yok alexi nin dediğine benzer şeyler duydum ama havada tabi bunların çoğu.sağlam kanıtlar yok[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Broken Sword oynamanızı tavsiye ederim =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Tarih Bölümünde çok güzel bi kaynak vardı.. Bir ara okmuştum.. bi bak araştır derim..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 masonum[signature][hline]Am i Locco ? Icq:161010949 José Fernandos wants brain Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/647529-masonluk-ve-tapynak-%25c3%25beovalyeleri/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 devam edebilişrsin CIA zihin komtrol operasyonu ve İllumte. ye kadar yolun var sonra kafayı çizersin benim gibi..[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 derin mevzular . da vinci şifresi başlangıç olabilir sonu yok alexi nin dediğine benzer şeyler duydum ama havada tabi bunların çoğu.sağlam kanıtlar yok[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Broken Sword oynamanızı tavsiye ederim =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Tarih Bölümünde çok güzel bi kaynak vardı.. Bir ara okmuştum.. bi bak araştır derim..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 masonum[signature][hline]Am i Locco ? Icq:161010949 José Fernandos wants brain
Öne çıkan mesajlar